Összegyűjtöttük, hogy a következő egy hétben milyen programokkal várja a vendégeket néhány nagyobb termálfürdő. Amennyiben a fürdők év végi nyitvatartási idejére (is) kíváncsi, akkor ide kattintva tájékozódhat.

Karácsonyi díszben a Zalakarosi Termálfürdő

Karácsonyi díszben a Zalakarosi Termálfürdő

Bükfürdő: a termálfürdőben december 30-án, azaz jövő hét hétfőn tartanak óévbúcsúztató koncertet, amelyen Hevesi Tamás lép fel. A koncert a fürdő pihenőterében lesz.

Hajdúszoboszló: szilveszterkor Habparty-t tartanak az Aqua-Palace élményfürdőben. Tavaly volt első alkalommal ilyen rendezvényt a fürdőben, ami nagy sikernek örvendett, hiszen közel 600-an vettek részt a programon. A rendezvény 21 órakor kezdődik és hajnali 4-ig tart. Lesz DJ, Karibi-show, welcome drink, éjféli pezsgő, szilveszteri ételkínálat. Az Aqua-Palace szilveszteri rendezvényére 7000 forintért váltható belépőjegy.

Harkány: december 28-án, azaz szombaton tibeti hangfürdőt tartanak a gyógyfürdőben. Ennek során gongokkal, csengőkkel, sípokkal „zenélnek”, ami segíti az ellazulást. A program 16 órakor veszi kezdetét.

Sárvár: a termálfürdőben szilveszteri rendezvényeket tartanak. Két helyszín közül lehet választani. Gálavacsora lesz a családi fürdőszárny galériájában, koncerttel, bűvésszel, tombolával, éjféli pezsgőzéssel. A medencetérben ugyanekkor buli lesz DJ-vel, valamint latin táncest Südi Iringóval és táncosaival. A medenceparty-ra a belépőjegy gyerekeknek 4000, felnőtteknek 8500 forintba kerül, ami magában foglal pezsgőt, koktélt, valamint egy pár virslit is. A gálavacsorára gyerekeknek 12 500, felnőtteknek 17 500 forint a belépő. Utóbbi résztvevői bármikor csatlakozhatnak a medenceparty-hoz.

Zalakaros: december 27-én, pénteken éjszakai fürdőzést lesz a termálfürdőben. A két fellépő: Jolly és Suzy. A medencehasználaton felül egész este szaunaszeánszokkal is várják a vendégeket. A program 20:30-kor kezdődik és éjjel kettőig tart. A belépőjegy diákoknak 1690, felnőtteknek 1990 forintba kerül.

Szilveszter este is lesz rendezvény a Zalakarosi Termálfürdőben. A zenét a Mura Band szolgáltatja, a sztárfellépő pedig Pataky Attila lesz. A belépőjegy elővételben diákoknak 9300, felnőtteknek 11 100 forintba kerül. Szilveszter napján ugyanez jóval drágább, hiszen 14 100, illetve 16 900 forintot tesz ki. Az ár magában foglalja a svédasztalos vacsorát, welcome drinket, éjfélkor pezsgőt és egy pár virslit.

Amennyiben szálláslehetőséggel egybekötött programot keres, akkor ezt a lehetőséget ajánljuk a figyelmébe!