A Tények és az RTL Híradó tudósítása szerint is jó forgalmuk volt a karácsonykor nyitva tartó termál- és élményfürdőknek. A TV2 hírműsorából kiderült, hogy 26-án már délben 800-an voltak az ezer férőhelyes hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben. A vendégek egy része több napra érkezett Hajdúszoboszlóra. Délig szintén 800 vendég érkezett a budapesti AquaWorld élményfürdőbe is, ahol az Aqua-Palace-hoz hasonlóan a nap folyamán telt ház lett. Mind a hajdúszoboszlói, mind a budapesti fürdőben sok vendég arról számolt be, hogy karácsonyi ajándékként kapták, vagy adták az ünnepi fürdőzést, illetve üdülést.

Az RTL Híradó beszámolója szerint december 25-én a Széchenyi Gyógyfürdőben 5000 vendég volt, ami megfelel a nyári, kánikulai vendégforgalomnak. A patinás fürdőnek a kültéri medencéi is teljesen megteltek, amiben minden bizonnyal szerepet játszott a szokatlanul enyhe karácsonyi időjárás is.

Széchenyi Gyógyfürdő RTL KlubAmennyiben kíváncsi arra, hogy a két ünnep között és szilveszterkor hogyan tartanak nyitva országszerte a fürdők, akkor kattintson ide. Szilveszteri termálfürdős programokat itt talál.