• Közel három hétig zárva tart a Miskolctapolca Barlangfürdő, két hétig pedig az Aquaterápián sem fogadnak vendégeket.

  • Ugyanakkor ebben az időszakban sem maradnak fürdőzési lehetőség nélkül a Miskolctapolcára látogató vendégek.

A Miskolctapolca Barlangfürdőben általában minden évben januárban szoktak egy viszonylag hosszabb karbantartási leállást tartani. Ez így lesz idén is és az üzemszünet menetrendje majdnem pontosan az lesz, mint tavaly.

Ez azt jelenti, hogy január 8-án, jövő hétfőn zár be a Barlangfürdő és az Aquaterápia részleg is. Utóbbit majd kicsit előbb, január 22-én, hétfőn nyitják újra, a fürdő nyitására pedig január 26-ig (péntekig) kell várni.

Még nem hirdették meg, de a korábbi években a karbantartási leállás vége felé egy szárazlábas túrát is szoktak tartani. Ez azt jelenti, hogy vezetett túrák keretén belül járhatók be a víz nélküli medencék, illetve a barlangrészek, valamint olyan területek, amelyek más alkalommal nem tekinthetők meg. Érdemes a fürdő honlapját figyelni, majd biztosan meghirdetik idén is a túrát, mert rendkívül népszerűnek számított minden évben ez a lehetőség.

Ami viszont jelentős különbséget jelent a tavaly januári üzemszünethez képest, hogy most nem maradnak fürdőzési lehetőség nélkül a Miskolctapolcára látogatók, ugyanis december elseje óta újra nyitva tart az Ellipsum Élményfürdő.

Miskolctapolca Barlangfürdő

Itt olvashat arról, hogy mi lesz az idei esztendő legnagyobb fürdős újdonsága.