• Olcsóbbak lesznek a belépők és hétköznap felár nélkül lehet használni a fedett élményfürdőt.

  • Ezzel párhuzamosan változik a medencekínálat és a nyitvatartási idő is.

Október elsejétől, azaz szombattól életbe lép a Bogácsi Gyógyfürdő szezonon kívüli árlistája. Ez a főszezoni és az utószezoni jegyárakhoz képest is kedvezőbb árú belépési lehetőséget jelent.

Hétköznap egy felnőtt belépő 2300 forintba kerül, ráadásul ez a fedett élményfürdő használatát is magában foglalja. Hétvégén és kiemelt napokon a kinti medencék használatát biztosító jegy 2300 forintba, a fedett élményfürdőbe is érvényes belépő pedig 3700 forintba kerül. Nyugdíjasoknak és diákoknak ugyanez a két ár 2000 és 3400 forint lesz.

Ugyanakkor nem véletlenül olcsóbbak ilyentájt a belépők, hiszen a nyitvatartási idő és a medencekínálat is szűkösebb, mint a főszezonban és a szeptemberi utószezonban. Október elsejétől a kinti medencék közül már nem lesz nyitva a lufis gyermekmedence és az úszómedence. Fontos tudni, hogy a szálló épületében lévő fedett medence nem üzemel, tehát a bogácsi gyógyvíz hatása most csak a szabadtéri medencékben élvezhető.

A pénteki és a szombati nyitvatartási idő nem változik, a fürdő 9 és 19 óra, a fedett élményfürdő 10 és 19 óra között lesz nyitva. Viszont a hét többi napján 2 órával korábban, azaz 17 órakor fognak zárni.

Október végén karbantartási szünet is lesz a fedett élményfürdőben és a szaunarészlegben, erről itt talál további információkat. A bogácsi gyógyvíz hatásáról pedig itt olvashat.