• Sajnos még jelenleg is zárva tart a pusztaszentlászlói Aqua Barbara Termálfürdő és a hozzá kapcsolódó kemping.

  • Sokan szeretik a fürdőt, de egyelőre nem tudni, hogy mikor nyitnak ki újra.

Idén január első napján írtunk arról, hogy mely termálfürdők újranyitását várjuk már nagyon. Azóta a cikkben szereplő négy fürdő közül három rendben meg is nyitott, de sajnos a Zalában, azon belül is Pusztaszentlászlón található Aqua Barbara Termálfürdő nincs közöttük.

A fürdő és a kemping tavaly november eleje óta nem üzemel. Még a korábbi szezonban is volt egy téli leállásuk, de 2022-ben már márciusban újranyitottak. Amikor nem nyitottak idén tavasszal, már érdeklődtünk náluk, de nem tudtak bővebb információt adni az újranyitásról.

A mai Facebook posztjuk alapján pedig változatlan a helyzet. Mint írják: „az Aqua Barbara Termálfürdő és Kemping jelenleg is zárva tartja kapuit. A 2023-as évi újranyitással kapcsolatos információkat, oldalainkon keresztül tekintheti meg! Jelenleg nincs fent további információ, amikor megvan a nyitás időpontja ott lesz megtekinthető.”

Így jobb híján a weboldalukat és a Facebook oldalukat érdemes figyelni a további hírekért.

Kár, hogy nincs nyitva a fürdő, mert a kempingjüket is sokan szerették, maga a fürdő pedig főleg a zalaegerszegi vendégek körében számított kedveltnek. Most, hogy a megyeszékhelyen nyárra bezárták a fedett termálfürdőt, biztos sokan keresték volna fel az Aqua Barbarát.

Aqua Barbara Termálfürdő

A pusztaszentlászlói fürdőt egyébként 2009-ben adták át, 2012-ben pedig fedett résszel bővítették. 2016-tól kezdődően zárva tartott a termálfürdő, végül 2020 nyarán nyitotta meg az új tulajdonos. Az Aqua Barbara Termálfürdőben fedett és szabadtéri medencék, gőzfürdő, infraszauna, finn szauna üzemel, amikor nyitva vannak.