• A rossz idő miatt múlt héten bezárták a csúszdaparkot, majd az egész fürdőt, viszont most hétvégén már nyitják a wellness részleget.

  • Az Aquacinemában csütörtökönként kedvezményes jeggyel várják a nyugdíjasokat.

A nyár legvége nem kedvezett túlzottan a fürdőknek, emiatt a kisvárdai Aquacinemában is gyorsan véget ért a strandszezon. Múlt hét közepén a csúszdaparkot, majd a többi medencét is bezárták a kedvezőtlen időjárás miatt. Azonban már akkor lehetett tudni, hogy hamarosan áttértnek a szezonon kívüli üzemmódra.

Ez utóbbira végül nem kellett sokat várni. Szeptember 4-től, azaz most szombattól újra várja a fürdőzőket az Aquacinema wellness részlege. Még a „téli” kínálata is egész jó lesz a fürdőnek. Termálmedencék, bébi- és gyermekmedence, jacuzzi, Kneipp medence áll a vendégek rendelkezésére. Ezen felül egy szaunavilággal is rendelkeznek, ahol finn szauna, infraszauna, gőzkabin, só- és relax szoba is található.

A belépők ára alapvetően kedvezőnek mondható. Például egy – nem helyi lakos számára – a felnőtt jegy 2500 forint, nyugdíjasoknak és diákoknak ugyanez 1800 forint. 15 óra után délutáni belépő is váltható, felnőtteknek 2000, diákoknak, nyugdíjasoknak 1500 forintért. A kisvárdai lakosok pedig még ebből is kapnak némi kedvezményt.

Egy állandó nyugdíjas akció is elérhető az Aquacinemában. Ez azt jelenti, hogy csütörtökönként a szenior korosztály tagjai 1500 forintért vásárolhatnak napi belépőt, 1300 forintért pedig délutáni jegyek. (Kisvárdai nyugdíjasok esetében ugyanez a két ár 1200 és 1000 forint).

Aquacinema Kisvárda fedett fürdő

Amit fontos tudni az Aquacinemába látogatóknak, hogy a fürdő így szezonon kívül nincs minden egyes nap nyitva. Hétfőn és kedden zárva tartanak. Pénteken és szombaton 10 és 20 óra között, a többi nap 10 és 18 óra között várják a fürdőzőket. A szaunavilág péntek, szombat és vasárnap délutánonként lesz nyitva.