• Felújított pezsgőmedencével és apartmanokkal, energetikai fejlesztéssel és egy vadonatúj medencével készül a 2024-es szezonra a párkányi Vadas Thermal Resort.

  • A strandszezon első napján ingyen látogatható a fürdő.

Az Esztergommal szomszédos Párkányban – a határ szlovákiai oldalán – van egy hagyomány: a Vadas Thermal Resort strandfürdői részének nyitónapján nem kérnek belépőt. Ez azt jelenti, hogy május elsején, azaz jövő szerdán egy napig díjmentesen látogatható a fürdő, ami ezen a napon (illetve egész májusban) 10 és 18 óra között tart nyitva.

A fedett élményfürdőt, uszodát és szezonálisan üzemelő strandi részt magában foglaló komplexumról nemrég írtunk, ugyanis bejelentették, hogy náluk 2024-ben is a tavalyi jegyárak lesznek érvényben. A Vadas Thermal szabadtéri része szeptember 22-ig tart nyitva, s ezen belül az elő- és utószezonban kimondottan kedvező jegyárakat kínálnak, amiről itt olvashat bővebben.

A párkányi fürdőkomplexum igyekszik minden évben valamilyen fejlesztéssel, újdonsággal megörvendeztetni a látogatókat. A 2024-es nagy újdonságuk lesz a közel 4 méter mély ugrómedence, amibe különböző magasságokból lehet majd ugrálni. Az új medence az Oázis medence és a kemping közötti területen kapott helyet. Ezen felül felújították az apartmanjaik egy részét, tovább bővítették a napelemes rendszerüket, valamint a közkedvelt pezsgőmedence is megújult.

A strand teljes kínálata – csúszdapark, gyerekmedence, Lagúna és Oázis medence – majd júniustól lesz elérhető. Már májustól kezdődően az úszómedence, a Relax élménymedence, a Csillag élménymedence és a pezsgőmedence üzemel.

a párkányi Vadas Thermal strandfürdői része

Az aktuális éjszakai fürdőzésekről itt olvashat.