• A május első napján induló strandszezonban is a tavalyi belépőárak lesznek érvényben a Vadas Thermal Resort strandi részén.

  • A változatlan jegyárak mellett az idei idényre egy újdonsággal is készülnek.

Az Esztergommal szomszédos Párkányban (a határ szlovák oldalán) található a Vadas Thermal Resort. Itt fedett élményfürdő, uszoda, szálláshelyek, valamint egy szezonális aquapark is üzemel. Az aquaparkban a medencéken túl csúszdapark, többfunkciós sportpályák, kalandpark és egész évben működő horgásztó is vár a látogatókra.

Ami pedig jó hír, hogy a fürdő mai közlése szerint 2024-ben is a tavalyi aquaparkos jegyárak lesznek érvényben. Náluk a szezon majd május 1-jén indul és szeptember 22-ig lesznek nyitva. Ezen belül májusban, illetve szeptemberben különösen kedvező elő- és utószezoni árakat kínálnak.

Mindez azt jelenti, hogy az említett elő- és utószezonban egy felnőtt napijegy 8 euróba, gyerekeknek (4 és 15 év között), illetve mozgáskorlátozottaknak 5 euróba kerül. A családi jegy ára 2 felnőttnél és 2 gyermeknél 23 euró. A főszezonban, tehát a három nyári hónapban a felnőtt jegy ára 15 euró, gyerekeknek 11 euróba, mozgáskorlátozott felnőtteknek és kísérőjüknek 9 euróba, mozgáskorlátozott gyerekeknek 6 euróba fog kerülni, a családi belépő ára pedig 47 euró. 16 órától olcsóbb belépők is válthatók.

Márciusban írtunk a Vadas Thermal Resort tavalyi szezonjáról, illetve az idei várakozásaikról. Ebből kiderült, hogy a 2024-es strandidényre egy újdonsággal készülnek. Átadnak ugyanis egy nagy ugrómedencét, ami a fürdő vonzáskörzetében egyedülállónak számít. A 4 méter vízmélységű medencébe 2, 3 és 4 méteres magasságból ugrálhatnak a bátrabbak.

a párkányi Vadas Thermal aquaparkja