• Június 5-től már várja a vendégeket a magyar határ közelében fekvő termálvizű tó.
  • Fedett rész nincsen, viszont a jegyáraik továbbra is nagyon kedvezőek.

Legutóbb még arról írtunk, hogy előreláthatólag május második felében kinyit a Pacséri Gyógyfürdő. Ám végül a kedvezőtlen időjárás miatt ez pár hetet tolódott és június 5-én, pénteken nyitják meg a termálvizű tófürdőt. A hőmérsékletnek azért van jelentősége, mert a forrás vize nem elég meleg ahhoz, hogy a hűvösebb éjszakákon is meleg maradjon a mesterséges tófürdő. Mostantól viszont tartható a legalább 30 Celsius-fokos vízhőmérséklet.

A termálfürdő Facebook oldalán már közöltek is néhány fotót a tófürdőről. Ezeken látszik, hogy végül tényleg nem épült meg a korábban ígért fedett rész, bár ez nem is biztos, hogy nagy baj, mert így is meglehetősen hangulatos és egyedi fürdőhelyről van szó.

Pacsér GyógyfürdőA fürdő honlapján található információk szerint egyelőre nem változtak a jegyárak. Azaz 300 dinár (780 forint) egy egész napos felnőtt belépő, a gyerekjegy 200 dinár (520 forint), a családi jegy (2 felnőtt, 2 gyerek) pedig 800 dinár (2000 forint).

Pacsér GyógyfürdőA Pacséron található termálvizet gyulladásos betegségekben, továbbá ízületi-, csont-, bőr- és légúti megbetegedésekben szenvedők számára ajánlják, de enyhíti az izomhúzódások és az érrendszeri megbetegedések tüneteit is. További részleteket ide kattintva olvashat a fürdőről.