• Vasárnap részben, jövő héten hétfőtől péntekig pedig teljesen zárva lesz az egerszalóki Saliris Resort.

  • A Nosztalgia Strand és a demjéni fürdők viszont nyitva tartanak.

Aki jövő hétre tervez egy kis egerszalóki fürdőzést, annak fontos információ, hogy karbantartási szünet lesz a Saliris Resortban. Ez azt jelenti, hogy néhány napig nemcsak a hotel, hanem a fürdőrészleg sem lesz látogatható. A Saliris Resort honlapján található tájékoztatás szerint már most vasárnap, azaz október 9-én sem lesz nyitva a külső vendégek részére a fürdő. A szálloda vendégei ugyanakkor délelőtt 11 óráig még használhatják a fürdőrészleget.

A fürdő és a szálloda október 14-ig lesz zárva, a medencenyitás 15-én 10 órakor lesz a fürdővendégek és 12:30-kor a szállodai vendégek részére. A Saliris Resort felhívja a vendégek figyelmét arra, hogy a nyitás napján még elképzelhető, hogy a medencék hőmérséklete nem fogja elérni a maximális hőfokot.

Egerszalók termálfürdőEz egyébként nem azt jelenti, hogy nem érdemes jövő héten Egerszalókra látogatni, hiszen ahogy a térség turisztikai szervezetének a honlapján írják, a Nosztalgia Strand ebben az időszakban is működni fog. Akik pedig ragaszkodnak a fedett fürdőhöz, azok átlátogathatnak a szomszédos Demjénbe, ahol a termálfürdő és a barlangfürdő is nyitva lesz. A demjéni termálfürdő 9 órától éjjel 2-ig, a Cascade barlangfürdő pedig hétfőtől csütörtökig 10-től 21 óráig, pénteken 10-től 22 óráig, szombaton pedig 9-től 22 óráig várja a vendégeket.