• Nem látta még az egerszalóki Nosztalgia Fürdőt?

  • Most egy friss videó révén körbenézhet a gyógyfürdőben.

Idén nyáron megújult az egerszalóki Saliris Resort mellett működő Nosztalgia Fürdő. Újraburkolták a medencék előtti részeket, az egyik gyógyvizes medencét részben tetővel fedték le, füvesítettek és áthelyezték a kiszolgáló létesítményeket. Mindezeknek köszönhetően komfortosabbá vált a gyógyvizes strandfürdő.

Egerszalók Nosztalgia FürdőA megújult Nosztalgia Fürdőről korábban csak fotót tudtunk mutatni, most viszont Bertalan Balázsnak köszönhetően egy videó is felkerült róla a YouTube-ra. A felújítás után készült felvételeken jól látható a kis fürdő és az említett újdonságok, érdemes tehát végignézni.

Egerszalók Nosztalgia Fürdő

A Nosztalgia Fürdőbe a szomszédos Saliris Resorthoz képest jóval olcsóbban válthatók belépőjegyek. Egy egész napos felnőtt jegy 1150 forintba kerül, a nyugdíjas és gyermek belépő 900 forint, a helyi lakosoknak pedig további kedvezmények járnak.


Az autóval érkezők viszont számítsanak arra, hogy hétvégén és ünnepnapokon a parkolásért 450 forintot kell fizetni. Aki megteheti, annak érdemesebb hétköznap felkeresni a gyógyfürdőt, akkor ugyanis ingyenes a parkolás.

(UPDATE: úgy tudjuk, hogy azóta ez változott és már minden nap kell fizetni parkolási díjat! A cikk elkészítése óta a Nosztalgia Fürdő árai is változtak.)