Bükfürdőn a Medical Wellness részlegben várják akciókkal és nyílt nappal a vendégeket, a Tamási Termálfürdőben pedig indiai vendégterapeutával is találkozhatnak az érdeklődők.

Tegnap írtunk arról, hogy több termálfürdőben is akciókkal készültek a nyári strandszezon utáni időszakra. Abban a cikkben olvashattak egy bükfürdői masszázs-kedvezményről, azonban ezzel nem ért véget ottani lehetőségek sora. A Bükfürdői Termálfürdő Medical Wellness részlegében ugyanis a mostani és a következő hónapban minden csütörtökön nyílt napot szerveznek. Ennek során egy vízágy-kezeléssel lepik meg az érdeklődőket, valamint a résztvevők között minden ilyen alkalommal kisorsolnak egy 60 perces egzotikus masszázst is. Szintén a Medical Wellness akciója, hogy október 18-ig háromfajta kezelést – masszázst, thermo spa, medical fitness – kedvezményes áron biztosítanak a vendégeknek.

A Tamási Termálfürdő október 15-ig meghirdette a Masszázs Havát. Ennek keretében a fürdővendégeknek 20 százalékos kedvezménnyel kínálják a svéd-, a frissítő- és a lávaköves masszázsokat. Ebben az időszakban már csak azért is érdemes lesz ellátogatni Tamásiba, mert egy indiai vendégterapeuta lesz a termálfürdő vendége, aki révén az érdeklődők betekintést nyerhetnek az ayurvédikus gyógyítás rejtelmeibe.