Véget ért a nyári strandszezon és ilyenkor menetrend szerint előállnak a termálfürdők különféle akciókkal, például több helyen is kínálnak félárú jegyeket. Ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat.

Termálbelépő árakBükfürdő: szeptember 2-a és október 18-a között a felnőtt jegyet, bérletet, vagy családi belépőt váltó vendégek 1000 forintos kedvezménnyel vehetik igénybe a termálfürdőben elérhető 30 perces kényeztető masszázsok valamelyikét. Van azért egy csavar a dologban: a kedvezmény a következő fürdőlátogatáskor és csak hétköznap vehető igénybe.

Cserkeszőlő: a termálfürdőbe minden hónap első vasárnapján féláron válthatnak belépőjegyet a pedagógusok. Ehhez szükséges a pedagógus-igazolvány bemutatása. Egy felnőtt belépőjegy így mindössze 800 forintba kerül.

Makó: a Hagymatikum Fürdőben némileg módosultak a jegyárak, ráadásul örömteli módon. Korábban az öltözőszekrény használata feláras volt, azonban mostantól ezt már tartalmazza az alap jegyár.

Miskolctapolca: szeptemberben minden kedden 50 százalékos kedvezményt adnak a felnőtt belépők árából. Amennyiben jól számoljuk, akkor így keddenként 1175 forintba kerül a teljes árú belépő.

Sárvár: szeptember 10-től újraindul  a Sárvári Termálfürdő „Nyugdíjas Kedd” nevet viselő akciója. Ennek keretében a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek keddenként féláron válthatnak belépőjegyet. Ez szám szerint 800 forintos árat jelent, ami egész napra érvényes.

Siófok: a Galerius Fürdőben szeptembertől munkanaponként előbb kezdődik a délután, magyarán korábban – 17 óra helyett már 16 órától – válthatók kedvezményes belépőjegyek. Ez a Galeriusban nagyon nem mindegy, ugyanis a délutános jegyek az egész napos belépőknek kevesebb mint a felébe kerülnek.