• Hosszú szünetet követően július 8-tól látogatható újra az Aqua-Barbara Termálstrand.

  • Ezen a napon a fürdőhöz tartozó kempinget is megnyitják.

Június végén írtunk arról, hogy ismét megnyitják a pusztaszentlászlói Aqua-Barbara Termálstrandot. Utoljára öt évvel ezelőtt, a 2015-ös nyári szezonban jártak vendégek az Aqua-Barbarában, a 2016-as idényre már nem nyitották meg a kedvelt termálfürdőt.

Időközben új tulajdonosa lett a fürdőnek és a szükséges karbantartási munkákat követően július 8-tól, szerdától már újra fogad vendégeket a létesítmény. A fürdőben egyébként egy webkamera is található, itt majd megleshetjük, hogy mennyien használják ki már a nyitás napján a lehetőséget.

A pusztaszentlászlói fürdő minden egyes nap 9 és 19 óra között lesz nyitva és már ismertek a jegyárak is. Egy felnőtt, egész napos jegy 2700 forintba kerül, gyerekeknek (4-14 év között) ugyanez 1500 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak pedig 1900 forint a napijegy. A 2 felnőtt, 2 gyermek számára érvényes családi belépő ára 7400 forint. 16 órától pedig az összes jegykategóriában olcsóbb belépők is válthatók. A 10 alkalmas bérlet ára 22 ezer forint.

Egyelőre mind a fürdőben, mind a szerdán szintén megnyitó kempingben csak készpénzzel lehet fizetni. Ugyanakkor ez csak átmeneti állapot, hamarosan lehetőséget biztosítanak kártyás fizetésre is.

Pusztaszentlászló termálfürdő

Zala megye gyógyfürdőiről itt olvashat.