Mostantól új néven és köntösben, ám a régi, megszokott családias értékrenddel és vendégszeretettel fogadja vendégeit a 35 éves tiszakécskei Barack Thermal Resort.

A Tisza ölelésében, néhány lépésre a folyóparttól 1984-ben kezdődött a komplexum története. A Szabó család akkor vette át a Tiszaparti Thermalfürdő üzemeltetését, amely azóta évről évre tovább szépült, bővült és az elmúlt években a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő nevet viselte.

Modern gyógyászati részleg, új medencék, szaunavilág, családbarát fejlesztések követték egymást, majd 2014-ben megkapták a gyógyfürdő minősítést is. Mindez szálláshelyekkel is kiegészült: 100 parcellás, modern kempinggel, 13 Thermal és további 12 Prémium apartmannal, és az 50 szobás, négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa szállodával gazdagodott a kínálat.

A ténylegesen családi vállalkozásként működő Barack – hiszen a család két generációja dolgozik együtt – idén új szintre lép: egységes köntösben és névvel folytatja működését.

Barack Thermal Resort termálfürdőEnnek az oka az, hogy olyan szerteágazóvá vált a kínálat és a szolgáltatási paletta, hogy megérett arra, hogy egységes komplexumként, Barack Thermal Resortként gondoljanak rá. Itthon, de még külföldi viszonylatban is ritka az a hely, ahol ennyire komplex módon, együtt megtalál mindent a turista, legyen szó a különböző szállástípusokról, a fürdő nyújtotta élményekről, a gyógyászati kezelésekről, a sokoldalú gasztronómiáról, vagy a természeti adottságokról. Ezeket gyúrták most egy márkává, amely mindezt tökéletesen kifejezi.

Ugyanakkor a tulajdonosok hangsúlyozzák, hogy csak a külső változott és lett korszerűbb, de ugyanaz a vendégszeretet és családias atmoszféra vár mindenkit a Barack Thermal Resortban.