• A kedvezőtlen időjárás miatt néhány fürdő lemondta a ma estére tervezett esti programját.

  • A legtöbb helyen azonban – jelen állás szerint – megtartják a Strandok Éjszakáját.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt.-nél megbízható időjárás-előrejelzést nézhetnek, mert már a hét elején lemondták a Széchenyi Gyógyfürdőbe ma estére tervezett programjaikat. Akkor az talán még korainak tűnt, de ma több fürdő is hasonló bejelentést tett.

Ez alapján a korábban beharangozottal ellentétben ma nem lesz éjszakai fürdőzés a Berekfürdői Termálfürdőben, a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben, a Harkányi Gyógyfürdőben, a hajdúszoboszlói Hungarospában és a szekszárdi fürdőben. (Frissítés: a budapesti MOM Sportban, a budakalászi Dürer Öbölben és a Túrkeve Termálfürdőben is elmarad a mai program). Azonban, ahogy a Strandok Éjszakájához csatlakozott fürdők teljes listája alapján láthatják, a legtöbb helyen megtartják a programokat.

Amit azért érdemes figyelembe venni, hogy egyes helyen a fedett részlegekbe szorulhatnak az esti programok. Ezért előfordulhat, hogy a korábban kalkulálthoz képest kevesebb fürdőzőt engedhetnek be. Emiatt szerintünk érdemes telefonon is érdeklődni a kiszemelt fürdőben, hogy várható-e náluk valamilyen korlátozás.

Szilveszter éjszakai fürdőzésIlletve az sem zárható ki, hogy estig még lesz olyan fürdő, ahol szintén lemondják a programokat. Bár remélhetőleg, akik le akarták mondani, már megtették.