• A Flexum Thermal & Spa zárvatartásának idején is folytatódott a fürdő korszerűsítése.

  • Az új gyógymedencék építése még zajlik, de hamarosan ezeket is birtokba vehetik a vendégek.

Június 2. óta részlegesen újra üzemel a mosonmagyaróvári Flexum Thermal & Spa gyógyászati részlege, ahol egyelőre a masszázs és az iszappakolás érhető el. Múlt héten, június 12-én pedig a termálfürdő egy része is megnyitotta kapuit. A Mosonmagyaróvár Tv – lejjebb görgetve megtekinthető – tudósítása szerint már a nyitás utáni első napokban is sokan érkeztek a fürdőbe a környékről, valamint Szlovákiából is.

A kényszerű zárvatartás ideje alatt nem állt meg az élet, ugyanis folytatódott a fürdő 2018-ban elkezdett, több egymilliárd forintba kerülő felújítása. Ennek révén a vendégeket hamarosan új vizes játszótér, gyermekmedencék, új csúszda is várja. Ezen felül megújultak az öltözők, a vizesblokkok és új ágyak kerültek a pihenőhelyiségekbe.

Rongits Attila fürdővezető elmondta azt is, hogy a leglátványosabb és a leginkább várt újdonságuk a két új gyógyvizes medence lesz. Ezeknek a kivitelezése még zajlik, de remélhetőleg két hónapon belül elkészülnek.

Az újranyitott fürdőben jelenleg a kültéri 25 méteres medence és a három vízforgatós élménymedence használható. A gyógymedencék és a szaunavilág egyelőre még nem működhet. A Flexum Thermal & Spa is ügyel a higiéniai előírások betartására, így például lázasan nem léphet senki a fürdő területére, de kötelező a kézfertőtlenítő használata is. A fürdő nyitvatartása nem változott, azaz reggel 8-tól este 8-ig várják a vendégeket.

Itt nézhetik meg a Mosonmagyaróvár Tv videóját: