• Ezen a héten sem maradunk fürdős programok és akciók nélkül.

  • Agárdon meghosszabbították a fürdőgyógyászati kedvezményt, Nagyatádon egészségnapot tartanak, Cegléden, Miskolctapolcán, Ráckevén, Szegeden és Vásárosnaményban pedig esti programmal is várják a fürdőzőket.

Agárd: még szeptember elején hirdetett egy nagyon jó gyógyászati akciót az Agárdi Gyógyfürdő. A 60 kezelést tartalmazó (15 napon át fürdőbelépőt és napi 3 kezelést) tb-s kúracsomag ára 54 ezer forint, gárdonyi, agárdi, dinnyési lakosoknak 48 ezer forint. A gyógyászati akció december 9-én járt volna le, de meghosszabbították december 23-ig.

Berekfürdő: az üdülőhely gyógyfürdője a belépőkre, a gyógykezelésekre és a szálláshelyekre vonatkozó akciókat is hirdetett. Ezeket a múlt héten foglaltuk össze, ide kattintva olvashat róla bővebben. Érdemes megnézni, mert nagyon jó kedvezményekkel álltak elő.

Cegléd: éjszakai fürdőzéssel egybekötött szaunaest lesz november 19-én a Ceglédi Gyógyfürdőben. A 20:30-tól 23:30-ig tartó programra 3000 forintba kerül a belépőjegy.

Hajdúnánás: novemberben csütörtökönként kedvezményes belépőkkel várja nyugdíjas vendégeit a Hajdúnánási Gyógyfürdő. Számukra ezeken a napokon 1950 forintba kerül a napijegy. A kedvezmény ebben a hónapban még november 17-én és 24-én vehető igénybe. A fürdő egy olyan akciót is kínál, aminek keretében azok, akik visznek magukkal 2 vendéget, a belépőjük árából 50 százalékos kedvezményt kapnak. Magyarán három főből egy részesül az árengedményben. Ez az akció visszavonásig érvényes.

Miskolctapolca: november 19-én, most szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Miskolctapolca Barlangfürdőben. Az este folyamán tematikus szaunafelöntéseket is tartanak. 18 órától 22 óráig tartó programra a fürdőbelépő 4100 forintba kerül, akik a szaunaprogramokon is részt vennének, azoknak pedig 5650 forint a belépőjegy.

Nagyatád: egészségnapot tartanak november 19-én a Nagyatádi Gyógyfürdőben. Ebből az alkalomból 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a belépőjegyek árából. A vendégek a nap folyamán állapotfelmérésen vehetnek részt, kipróbálhatják a fürdőgyógyászati kezeléseket, meghallgathatnak egy előadást a folyadékpótlás fontosságáról.

Ráckeve: az Aqua Land Termálfürdőben most sincs hiány a programokból. Minden hétköznap 17, 18 és 19 órakor szaunaprogramokat tartanak. Hétfőn és pénteken 12 órától víz alatti csoportos gyógytornán vehetnek részt a vendégek. Szerdán, pénteken és vasárnap este az egészséges szaunázás jegyében fürdőruhamentes szaunaesteket rendeznek. Ezen a héten sem marad el az Aqua Cinema nevű, filmnézéssel egybekötött éjszakai fürdőzésük. Péntek este kettő, szombat este négy filmet nézhetnek meg a fürdőzők. Az Aqua Land programjairól további részleteket talál a honlapjukon. A következő hetekben medencekarbantartás is lesz a termálfürdőben, amiről itt írtunk.

Szeged: most pénteken, azaz november 18-án éjszakai fürdőzés rendeznek a Napfényfürdő Aquapolisban. A zenés programot 21 óra és 23:40 között tartják a Forrás Spában. Az esti belépőjegy 3700 forintba kerül.

Vásárosnamény: élőzenés éjszakai fürdőzés lesz november 19-én a Szilva Termál- és Wellnessfürdőben. A 20:30-tól éjjel fél 1-ig tartó programra 1600 forintba kerül a belépő.