• Már a vendégek rendelkezésére áll a partiumi gyógyfürdő tavaly átadott úszómedencéje.

  • A fürdőben idén nyáron is kedvező árú belépőkkel várják a vendégeket.

A jó időre való tekintettel mától üzemel a Hegyközszentmiklósi Gyógy- és Strandfürdő hideg vizes úszómedencéje. Ez a fürdő legújabb medencéje, hiszen tavaly július 30-án adták át. A 10×25 méteres medence vízmélysége 1,4 méter, így az úszni nem tudó vendégek is belemerészkedhetnek. A medencét egyébként a legmodernebb, automata szűrő- és vízforgató rendszerrel látták el.

Az úszómedence a gyógyfürdő harmadik medencéje. Egész évben üzemel a nagy termálmedencéjük, valamint van egy pici gyerekmedencéjük is.

Hegyközszentmiklós Debrecentől 53 kilométerre, a létavértesi határátkelőtől pedig csak 18 kilométerre található a határ román oldalán. A fürdőzés mellett helyben étkezési és szálláslehetőség is biztosított. A Hegyközszentmiklóson feltörő termálvíz krónikus, reumatikus ízületi gyulladások, ízületen kívüli gyulladások, poszttraumás sérülések és mozgásszervi megbetegedések kezelésére alkalmas.

úszómedence a hegyközszentmiklósi gyógyfürdőben

A helyi református gyülekezet által működtetett Hegyközszentmiklósi Gyógy- és Strandfürdő nyitvatartása és belépőárai is igen kedvezőek. A fürdő a hét minden napján 8 és 23 között tart nyitva. Jelenleg egy felnőtt napijegy 20 lejbe, 3-14 éveseknek 10 lejbe kerül (ez átszámítva nagyjából 1500 és 750 forintot jelent).

A fürdő vezetőjét, Árus Lászlót még februárban kérdeztük a tavalyi évük alakulásáról, a szomszédukban nyílt másik fürdőről, illetve az idei terveikről. Ezt itt olvashatja.

Termálmedence Hegyközszentmiklóson