• Gyorsan elhárították a hibát, így pénteken már újranyit a Nagykátán található termálfürdő.

  • Szombattól nyitja meg újra a kapuit – a gyógyvizes medencékkel is rendelkező – Árpád Uszoda.

Szerencsére hamar elhárították a műszaki hibát, így egyetlen napig tartó üzemszünetet követően mától már újra várja vendégeit a Nagykátai Termálfürdő. Tegnap a Facebook oldalukon arról írtak, hogy a termálkút meghibásodása miatt nem tudtak kinyitni.

Az 1998 óta üzemelő fürdő 2012 óta rendelkezik fedett résszel – a Fürdőházzal – ami megteremtette az egész éves nyitvatartás lehetőségét. A jó ár-érték arányú szolgáltatásainak köszönhetően kifejezetten kedvelt fürdőnek számít a vonzáskörzetében.

Nagykáta fürdő medence

Holnapra is jut egy fürdőnyitás, de ott egy tervezett karbantartási leállás végéről van szó. Hajdúszoboszlón, a Hungarospa fürdőkomplexumhoz tartozó Árpád Uszodában még január 8-án kezdődött el a szokásos éves karbantartási szünet. Ez mostanáig tartott, ugyanis február 3-tól, szombattól újra megnyitja kapuit a fedett uszoda.

A létesítményben 50 méteres úszómedence, tanmedence, két gyógyvizes lazítómedence, valamint – ősztől tavaszig – egy szabadtéri termálmedence is üzemel. Azaz a kitűnő hatású hajdúszoboszlói gyógyvíz akár az uszodában is elérhető.

Árpád uszoda Hajdúszoboszló