• Frissítés: február 2-án újranyit a fürdő!

  • Műszaki hiba miatt jelenleg zárva tart a Nagykátán található termálfürdő.

  • Még nem tudni, mikor nyithatnak újra.

Nem indul jól a február a Nagykátai Termálfürdőben, ugyanis a termálkút meghibásodása miatt ma nem tudtak kinyitni. Érdemes a fürdő Facebook oldalát figyelni az újranyitással kapcsolatos információk miatt.

Nagykátán 1998-ban nyitották meg a termálfürdőt, ami 2012-ben bővült egy egész évben nyitva tartó fedett résszel, amit Fürdőháznak hívnak, ez van most zárva. Egyébként egész jó ár-érték arányú fürdőről van szó, amit sokan kedvelnek a település vonzáskörzetében élők közül.

Nagykáta fürdő medence

Egy fokkal jobb hír a megyéből, hogy a Nagykátától nem messze – nagyjából 30 kilométerre – található Albertirsai Gyógyvizű Fürdő idei üzemeltetésével kapcsolatos kérdés eldőlt. A tavalyi évhez hasonlóan ugyanis felmerült annak a lehetősége, hogy ne a település, hanem egy külső vállalkozó működtesse a szezonális termálstrandot. Azonban az albertirsai képviselők múlt heti döntése értelmében 2023-hoz hasonlóan idén is az önkormányzat üzemelteti a fürdőt, csak a büfét adják bérbe külső vállalkozónak. Erről a témáról itt olvashat további részleteket.

A héten két gyógyvizes fürdőt is újranyitnak, amiről itt talál további információkat.