A Magyar Fürdőszövetség átadta a Harkányi Gyógyfürdőnek az ötcsillagos minősítésüket igazoló táblát. A következő hét évben jelentős fejlesztések várhatók a fürdőben.

  • Tavaly 550 ezer vendége volt a gyógyfürdőnek.
  • 70 milliós nyereséget értek el.
  • Még tart a gyógyfürdő nyugdíjasoknak szóló akciója.

A héten ünnepélyes keretek között adták át a Harkányi Gyógyfürdő ötcsillagos minősítését igazoló táblát. Az MTI beszámolója szerint a Magyar Fürdőszövetség által adható legmagasabb minősítést a fürdő a környezetével, vízminőségével, a szolgáltatási palettával, a műszaki háttérrel és az alkalmazottak felkészültségével nyerte el.

Harkányi gyógyfürdő

Harkányi Gyógyfürdő

Kesjár János, a gyógyfürdő vezérigazgatója ennek kapcsán elmondta, hogy tavaly 550 ezer vendéget fogadott a létesítmény, s kidolgoztak egy hét évre szóló fejlesztési stratégiát, amelynek keretében a gyógymedencéket és a gyógyszolgáltatásokat fejlesztenék. Kiderült az is, hogy a Harkányi Gyógyfürdő üzletileg is eredményes. 2012-ben 928 millió forint mellett 40 milliós nyereséget, tavaly pedig egymilliárd forint feletti árbevétel mellett 70 millió forint nyereséget értek el.

Április 26-ig továbbra is elérhető a Harkányi Gyógyfürdő féláras akciója. Ennek keretében minden kedden és szerdán a 62 év feletti vendégek féláron válthatnak napijegyet a gyógyfürdőbe. A kedvezményes áron egy teljes napos belépőjegy 1100 forintba, egy délutános belépőjegy pedig 750 forintba kerül.

Aktuális harkányi szállásajánlatainkat ide kattintva találja!