A kaposvári 60 év feletti nyugdíjasok kedvezményes fürdőbérletre pályázhatnak a hónap végéig. A jegyek kizárólag a helyi termálfürdőben használhatók fel.

Debrecen után Kaposváron is kedvezményes fürdőbelépőt kínálnak a helyi nyugdíjasoknak. Ez az akció is az év elején meghirdetett, ám váratlanul gyorsan lezárult Erzsébet-program pályázatához hasonlít. Azaz azok a 60 év feletti nyugdíjasok vehetik igénybe, akiknek a havi ellátásuk nem haladja meg a 147 ezer forintot. A pályázaton nyertes nyugdíjasok 2500 forintért 10 alkalmas fürdőbérlethez juthatnak. Az Erzsébet-programhoz képest fontos különbség, hogy ez a Kaposváron állandó lakhellyel rendelkezőkre vonatkozik, akik kizárólag a városi termálfürdőben vehetik igénybe az ajánlatot.

Kaposvár VirágfürdőSzintén különbséget jelent, hogy nem interneten, hanem személyesen kell benyújtani a pályázatokat. Erre a Kapos Holding Zrt. Áchim András utcai ügyfélszolgálatán, illetve a Virágfürdőben van lehetőség. A pályázati űrlapok március 10-től érhetők el, a beadási határidő március 30. A bérletek kiváltására pedig április 15-ig lesz lehetőség.