Szombaton nőnapi kedvezménnyel várják a hölgyeket a gyógyfürdőben, vasárnap pedig 30. alkalommal tartják meg a Pécs-Harkány futóversenyt.

Március 8-án, azaz szombaton nőnapi akció lesz a Harkányi Gyógyfürdőben. Ezen a napon minden hölgyvendég 50 százalékos kedvezményt kap a gyógyfürdőbe szóló napi belépőjegyek árából, ráadásul egy meglepetés ajándékban is részesülnek. Az akció révén a hölgyek 1450 forintért válthatnak teljes áron belépőt, a 62 év felettiek és a diákok pedig mindössze 1100 forintért.

Március 9-én harmincadik alkalommal rendezik meg a Pécs-Harkány futóversenyt. A start 11 órakor lesz Pécsen a Verseny utcában, a táv pedig idén is 25 kilométer (a váltók esetében 8,5-9-7,5 kilométer). A cél a Harkány Gyógyfürdő, ahol 15 órakor tartanak majd eredményhirdetést, 16 órakor pedig különjáratos busszal is vissza lehet térni Pécsre. Aki viszont maradna még a fürdőben, az megteheti, hiszen a rajtszám egyben napi belépőjegyet is jelent.

A tavalyi, 29. Pécs-Harkány futóverseny egyébként nevezési csúcsot hozott, hiszen 597-en indultak egyéniben és 116-an váltóban. Tavaly a leggyorsabb versenyző, Nagy Tamás 2 óra 24 perc alatt tette meg a távot.