• Most megnézheti, hogyan mutat a legnépszerűbb budapesti gyógyfürdő a magasból.

  • Aki gyakran jár a fürdőbe, annak érdemes kiváltani a Zsigmondy Klubkártyát.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. egy drónnal készült videót töltött fel a YouTube oldalára. A cikk végén megtekinthető felvétel a kültéri nagy termálmedencétől indul, majd a magasból látni az egész fürdőkomplexumot és a környékét is.

A Széchenyi Gyógyfürdő vízellátást egy több mint 1200 méter mély termálkút biztosítja. A 76 Celsius-fokos gyógyvíz ízületi gyulladás, egyes gerincbetegségek, kopásos ízületi panaszok esetén hatékony, de balesetek és ortopédiai műtétek után is gyorsítja a betegek felépülését. Sőt, a víz ivókúrákhoz is használható: idült gyomorhurut, gyomorfekély, gyomorsav túltengés, húgyúti gyulladások esetén javasolják.

Széchenyi Gyógyfürdő BudapestA Széchenyi nem tartozik az olcsó fürdők közé. Jelenleg egy napi szekrényes belépőjegy hétköznap 4700, hétvégén 4900 forintba kerül. Aki gyakran jár(na) a fürdőbe annak érdemes kiváltani a Zsigmondy Klubkártyát, amiről ide kattintva olvashat további részleteket. Illetve azok a nyugdíjasok, akik az Erzsébet-program pályázatán támogatáshoz jutnak, akár a Széchenyi Gyógyfürdőben is használhatják majd az Erzsébet Kártyájukat.