• A klubkártya a Gellért és a Széchenyi Gyógyfürdőbe biztosít olcsóbb belépési lehetőséget.

  • Most a Dandár Fürdőbe szóló ajándék belépőt adnak a kártya mellé.

Már tart a Zsigmondy Klubkártyák 2016-ra történő meghosszabbításának a szezonja. (Ha nem tudja, mire jó ez a kártya, akkor görgessen lejjebb). Aki rendelkezik klubkártyával és jövőre is szeretné kihasználni a kedvezményt, az még nem késett el, ugyanis egészen 2016. február 29-ig lehetősége van erre. Ráadásul most a kártyát hosszabbítók – illetve újonnan kiváltók – egy ajándék belépőt kapnak, ami a Dandár Fürdőbe érvényes és jövő év végéig használható fel. (A Tudatos Vásárlók Egyesületének anonim tesztje alapján a Dandár bizonyult a legjobb budapesti fürdőnek, de mi is méltattuk a ferencvárosi termálfürdőt).

A kártya érvényességének a hosszabbítását a Gellért és a Széchenyi Gyógyfürdők kijelölt pénztáraiban lehet elintézni. Ehhez vinni kell a kártyát, a hozzá tartozó órát, ki kell tölteni ezt a nyomtatványt és 5000 forint ellenében meghosszabbítják 2016-ra az érvényességét. Aki március elseje után kap észbe, annak viszont sajnos már új kártyát kell igényelnie.

Gellért GyógyfürdőMit kell tudni a Zsigmondy Klubkártyáról?

A kártya a fővárosi Gellért és Széchenyi Gyógyfürdőbe biztosít kedvezményes belépési lehetőséget. Ez a két legdrágább budapesti gyógyfürdő és rendkívül népszerűek a külföldi turisták körében. Viszont a magas jegyár korábban sok hazai vendéget távol tartott ezektől a fürdőktől. Ezért vezették be 2013-ban a klubkártyát, ami nagy sikert aratott és megnőtt a Gellért és a Széchenyi magyar vendégeinek a száma.

Összefoglaltuk az alapvető tudnivalókat a Zsigmondy Klubkártyáról:

– A kártya kiváltása és meghosszabbítása 5000 forintba kerül és minden év utolsó napjáig érvényes. Akinek tehát nincs ilyen kártyája, annak érdemes már év elején igényelnie.

– A kártyával 50 százalékos kedvezménnyel váltható 4 órás, szekrényes napi belépő a Gellért Gyógyfürdőbe és a Széchenyi Gyógyfürdőbe.

– Napi egy belépő vásárolható a klubkártyával, tehát egy nap több alkalommal nem használható.

– A kártya fényképes és csak a kártyabirtokos használhatja, azaz nem átruházható.

– Egy személy egy naptári évben csak egy kártyát válthat ki.

– A Zsigmondy Klubkártya személyesen igényelhető a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. ügyfélszolgálati irodájában. Ez a 13. kerületben, a Népfürdő utca 38. alatt található. Nem kell fényképet vinni, azt a helyszínen készítenek. Az ügyintézéshez személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges. A klubkártya várhatóan 4 hét alatt készül el.

– Az ügyfélszolgálat hétfőtől csütörtökig 9:00 és 15:30 között, pénteken 9:00 és 13:00 között tart nyitva, 12:00 és 12:30 között ebédidő van. Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-452-4569.