• Nincsenek kevesen, de láthatóan még így is lehet tartani a távolságot a Demjéni Termáltónál.

  • Budapesti és Pest megyei lakosokat még nem fogadnak.

  • UPDATE: a hét elején a fenti kitételt levették a honlapjukról.

A Demjéni Termáltó 2016 utolsó napjaiban nyitotta meg a kapuit, azaz az újabb termálfürdők közé tartozik. Sokan kedvelik a fürdőt, hiszen a mesterséges tó hangulatos fürdőzésre nyújt lehetőséget.

A fürdő alapesetben egész évben üzemel, viszont a koronavírus-járvány miatt márciusban a termáltavat is bezárták. A vidéki strandokra vonatkozó újranyitási lehetőséget viszont az elsők között használták ki, már május 7-én megnyitották a fürdőt.

Figyeltük a napokban többször a Demjéni Tófürdő webkameráját, ezen az látszik, hogy tartják a vendégek a 1,5 méteres távolságot. Persze erre lehetőséget is nyújt a nagy vízfelület.

A tófürdőhöz látogató vendégek azonban mindenképpen vigyenek magukkal lakcímkártyát, mert kérhetik a pénztárnál. A fürdőbe ugyanis egyelőre a Budapestről és Pest megyéből érkező lakosokat nem engedik be. Ez utóbbi feltételt a május 11-én kezdődő héten törölték!

A strandfürdőbe egy felnőtt belépő jelenleg 2190 forintba, a nyugdíjas és gyermek belépő 1990 forintba, a 2 felnőtt és 2 gyermek számára érvényes családi jegy pedig 7000 forintba kerül.

A nyitvatartási idejük továbbra is nagyon jó: pénteken és szombaton reggel 9-től éjfélig, a többi napon 9-től 20 óráig várják a vendégeket.

Demjén Termáltó

Müller Cecília strandolási tanácsait ide kattintva olvashatja.