• A Magyar Fürdőszövetség szervezésében idén immár 13. alkalommal rendezik meg a Strandok Éjszakáját.

  • A kezdeményezéshez az ország minden részéről csatlakoztak fürdők.

Az idei nyár legforróbb éjszakájára készülnek a magyarországi strandok: színvonalas programokkal várják 2022. július 30-án az éjszakai fürdőzés szerelmeseit. A Strandok Éjszakája országos rendezvényhez hazánk több, mint 40 fürdője csatlakozott az ország minden részéből.

A Magyar Fürdőszövetség által meghirdetett rendezvényen az éjszakai fürdőzést vízi mozi, stand-up comedy, sportprogramok, tűzzsonglőrök, szaunaprogramok, zumbashow, habparty egészítik ki. Koncertekkel, DJ-k fellépésével várják a strandok szerelmeseit Berettyóújfalutól Sárvárig, Körmendtől Gyuláig.

Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitva tartással fogadja a fürdőzni és bulizni vágyókat, akár hajnal kettőig is gyönyörködhetünk a csillagos égben a termálmedencében üldögélve. A hazai fürdők kipróbálására, megismerésére remek alkalmat jelent a július 30-i, szombat esti Strandok Éjszakája.

Az idén 30 éves Magyar Fürdőszövetség kiemelten kéri a vendégeket, hogy csak egészségesen és fokozott odafigyeléssel vegyenek részt az országos programsorozat rendezvényein. Mindemellett az idén 13. alkalommal meghirdetett Strandok Éjszakája ebben az évben is felhívja a figyelmet arra, hogy az esetleges járványügyi körülmények mellett a fürdőzés kifejezetten biztonságos szórakozást nyújt a vendégek számára.

Bükfürdő éjszakai fürdőzés

Illusztráció: Bükfürdő Thermal & Spa