• A hatósági ajánlásokon és előírásokon felül a Hungarospa többlet biztonsági intézkedéseket fog bevezetni.

  • A pünkösdi hétvégén már nyitva lesz a strandfürdő és az aquapark is.

Már nem kell sokat várni a hajdúszoboszlói Hungarospa strandfürdőjének a megnyitására. A koronavírus-járvány miatti kényszerű üzemszünetet követően ugyanis a pünkösdi hétvégétől, egészen pontosan már május 29-től, péntektől újra megnyitják a fürdő szabadtéri részét.

A hatalmas strandfürdő területén összesen 15 medence található, ebből a nyitáskor 14 áll majd vendégek rendelkezésére. Ez az I/A, I/B, I/C, I/D medencéket, a gyermekmedencét, az úszómedencét, a delfin és halacska medencéket, a tanmedencét, valamint az omega medencét jelenti, de még a mediterrán tengerpart medencét is megnyitják, azaz lesz miből válogatni.

A csúszdázást kedvelőknek mindenképpen érdemes lesz pünkösdkor felkeresniük a Hungarospát, hiszen május 30. és június 1. között az aquapark is nyitva lesz 12 é 16 óra között. A csúszdapark szolgáltatásait a nyitási hétvégén kedvezményes, kétórás jeggyel vehetik igénybe a fürdőzők.

Fontos információ a Hungarospa leendő vendégei számára, hogy a kötelezően előírt szigorú higiéniai szabályokon felül extra intézkedéseket is bevezetnek a vendégek biztonsága érdekében. Ezek közé fog tartozni már a nyitástól kezdődően:

– Minden belépőnél ellenőrzik a testhőmérsékletet.

– Állandó orvosi ügyeletet biztosítanak.

– A fürdőben kötelezővé teszik a papucs használatát.

– A mosdókban vírusölő hatású folyékony szappant helyeznek ki.

– Arra ösztönzik a vendégeket, hogy lehetőség szerint az elővételes online jegyvásárlást válasszák.

Hungarospa Hajdúszoboszló strandfürdő