• Aki szereti az éjszakai fürdőzéseket, annak érdemes ellátogatnia Demjénbe, vagy Egerszalókra.

  • Ezeken a helyeken nem extra szolgáltatás az esti nyitvatartás.

Jó néhány éve még ritkaságszámba mentek az éjszakai fürdőzések, újabban viszont már egyre több termálfürdőben tartanak esti, éjszakai programokat. Két üdülőhelyen – Demjénben és Egerszalókon – pedig az év minden egyes napján kipróbálhatjuk az éjszakai fürdőzést – hívja fel erre a figyelmet a Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület.

Az éjszakai fürdőzők Mekkája lehet Demjén, ahol a termálfürdő minden nap, még az ünnepek idején is éjjel 2-ig tart nyitva. Nem zár korán a tavaly átadott Cascade barlangfürdő sem. Ezen a nyáron minden pénteken és szombaton este 11-ig, a hét többi napján pedig 10 óráig várják a fürdővendégeket.

Demjén éjszakai fürdőzésDemjén éjszakai fürdőzésA szomszédos Egerszalókon sem a tyúkokkal fekszenek a fürdők. A Saliris Resort fürdő a hét minden napján este 8-ig tart nyitva. Akiknek pedig ez korai, azoknak jó választás lehet a hatalmas élményfürdő melletti Nosztalgia Strand, ami pénteken és szombaton csak éjjel 1-kor, a többi nap pedig este 11-kor zár.

Ráadásul a fenti fürdőkhöz hasonlóan a kizárólag kültéri medencékkel rendelkező Nosztalgia Strand is egész évben várja a vendégeket, az időjárástól teljesen függetlenül. (Ide kattintva olvashatja korábbi cikkünket, amiben talál egy tavaly téli estén, mínusz 8 Celsius-fokban készült videót az egerszalóki strandfürdőről). Egerszalók esetében további érdekességet jelent a sódomb éjszakai látványa, hiszen sötétedés után különleges hangulatvilágítást kap a domb.

Egerszalók éjszakaFotók: Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület