• A fürdőzésen és pancsoláson kívül új, izgalmas játékok és egy nyereményjáték várja a strandolókat a Hatvani Strandfürdőben.

  • A fürdőben már négy medence áll a vendégek rendelkezésére.

A hatvani strandfürdőben idén került átadásra egy új gyermekmedence. A kicsik 8 éves korig vehetik igénybe a medencét, ami különböző élményelemekkel várja a pancsolni vágyó kisgyerekeket. A strandfürdő idén átadott gyermekmedencéjében az Eleven Kft. saját gyártású és fejlesztésű KING termékei is elhelyezésre kerültek – többek közt gyermekcsúszda, vizes gomba, kalózálarc és egy kalózhajó vízágyú – amelyek kifogyhatatlan mókával és játékokkal várják a fürdőzni vágyó kicsiket.

A nyaralás és strandolás pedig még élvezetesebbé válik az Eleven Kft. és a Hatvani Strandfürdő közös nyereményjátékával. A fürdőzők lerajzolhatják vagy lefényképezhetik magukat, illetve a kihelyezett élményelemekkel kapcsolatos legnagyobb élményeiket. A beküldött pályaművek közül kisorsolt öt szerencsés nyertes pedig a 2016-os szezonban bármikor felhasználható 4 darab családi belépőjegy, 3 darab páros belépőjegy vagy akár a 3 darab havi bérlet egyikével is gazdagodhat.

Hatvani strandfürdő KINGA hatvani fürdő jelenleg négy medencével rendelkezik. A legrégebbi ezek közül a termálvizes gyógymedence, amelynek gyógyvize a mozgásszervi megbetegedésekre, ízületi, gerincproblémák kezelésére alkalmas. A medence hőmérséklete 30-35 Celsius-fokos, élményelemei közé tartozik a víz alatti vízsugár, valamint a nyakdögönyözők, amiknek segítségével felfrissíthetjük szinte minden porcikánkat.

A strandmedencében az egész család jól érezheti magát. Itt kedvükre labdázhatnak, ugrálhatnak és pancsolhatnak a 0,8–1,5 méter mély vízben kicsik és nagyok. A medence sekély, ezáltal biztonságot nyújt az úszni nem tudó vendégeknek is.

Hatvani strandfürdő KINGA strand mindezeken felül egy 33 méter hosszú, 2,2 méter mélységű feszített vízfelületű úszómedencével is rendelkezik. Az aktív pihenést kedvelők és a sportolni vágyók számára pedig kialakításra került egy focipálya, egy kisebb kosárlabdapálya, egy lábtenisz- és egy homokos röplabdapálya is.