• A húsvéti hétvégére két jó kis termálvizes strandot is megnyitottak.

  • Jászszentandrás mellett immár Tiszafüreden is várják azokat, akik szabadtéri fürdőzéssel töltenék el a hosszú hétvégét.

Ahogy korábban írtuk, a húsvéti hosszú hétvégére újra megnyitotta kapuit a Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping. Termálmedencével, jacuzzival, szaunával várják a vendégeket március 29-től április 1-ig.

Hamarosan majd indul a rendes szezonjuk is, amikortól kezdve a hét minden egyes napján nyitva lesznek. A teljes, nyári kínálatuk idején pedig négy szabadtéri medencével és óriáscsúszdával is várják a fürdőzőket. De nem a jászszentandrási az egyetlen olyan termálstrand, amit húsvétra újranyitottak.

A Tiszafüredi Termálfürdőben tavaly októberben ért véget a szezon és a mai naptól kezdődően üzemelnek újra. Náluk is igaz, hogy egyelőre a hosszú hétvége négy napján vannak nyitva. Mindegyik nap 10 és 18 óra között látogatható a strand, ahol szabadtéri termálmedence áll a fürdővendégek rendelkezésére.

Tiszafüreden alkáli hidrogén-karbonátos gyógyvíz tör a felszínre, amely összetételénél fogva az idült mozgásszervi, reumatológiai, porckorong-kopásos betegségek, izombénulással és sorvadással járó ideggyógyászati problémák, valamint az idült nőgyógyászati betegségek kezelésre is alkalmas.

gyógymedence a tiszafüredi termálstrandon

Itt olvashat az egyik gyógyvízfajta különleges hatásáról.