• A négynapos húsvéti hosszú hétvégére megnyitják a Jászszentandráson található termálfürdőt és a hozzá kapcsolódó kempinget.

  • A családias, barátságos hangulatú fürdő évről évre sok visszatérő vendéget vonz.

Amikor tavaly ősszel megkérdeztük a szezonjuk alakulásáról a Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping ügyvezetőjét, akkor húsvéti újranyitást említett, az állandó nyitvatartás kezdetét pedig április közepére tette.

Úgy tűnik, tartják is magukat a húsvéti szezonkezdethez, ugyanis a fürdő Facebook oldalán arról számoltak be, hogy húsvétkor négy napon át már nyitva lesz a termálfürdő és a kemping is (március 29. és április 1. között). A kempingben sátorhelyekkel, faházakkal, vendégházakkal is várják a vendégeket. Ráadásul a szállásaik esetében húsvétkor még a tavalyi árak lesznek érvényben.

Az Alföld északi részén található termálfürdő egyébként tavaly is húsvétkor nyitotta meg a kapuit. Termálmedencével, jakuzzival, szaunával indult a szezon, az állandó nyitvatartásra pedig akkor is áprilisban tértek át. A nyári főszezonban egyébként négy szabadtéri medence és óriáscsúszda várja a fürdőzőket Jászszentandráson.

Itt olvashat a fürdő 2023-as szezonjáról. Ebből többek között kiderül, hogy tavaly erős éve volt a termálfürdőnek, amihez a változatos programkínálat is hozzájárult. A fürdővendégeik döntő része Jászszentandrás 40-50 kilométeres vonzáskörzetéből érkezik, de a kempingjüket számos külföldi vendég is látogatja, főként hollandok, németek, lengyelek és szlovákok. Az ügyvezető mindezeken túl a fejlesztési terveikről is beszélt.

Jászszentandrás Termálstrand

A Valentin-napi fürdős programokról, akciókról itt talál bővebb információkat.