• Április végéig hétköznapokon felár nélkül használható a – kitűnő kénes gyógyvizéről ismert – Bogácsi Gyógyfürdő fedett élménymedencéje.

  • Berekfürdőn pedig a nyugdíjasokat várják extra kedvezménnyel.

A Bogácsi Gyógyfürdőben egész évben üzemel a 2021-ben átadott fedett élményfürdő. Ezt hamar megkedvelték a vendégek, még annak ellenére is, hogy a szezonban felár ellenében vehető igénybe. Viszont érdemes arról tudni, hogy a mostani, szezonon kívüli időszakban akár külön díj fizetése nélkül is használható az élménymedence.

Április 30-ig ugyanis hétköznapokon az alap belépő a fedett élménymedence használatát is magában foglalja. Ami a konkrét összegeket illeti, ez azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig a felnőtt 3500 forintos belépővel, illetve a 18 éves korig, illetve a nyugdíjasok által váltható 3000 forintos jeggyel a kültéri medencék és az élménymedence is használható.

Hétvégén a fenti jegyárak csak a kültéri medencékbe érvényesek. Ilyenkor a fedett élménymedencés felnőtt jegy 5100 forint, gyerekeknek, diákoknak, nyugdíjasoknak 4600 forint. Azaz 1600 forint a felára. Fontos tudni, hogy ez a hétfőtől péntekig érvényes élménymedencés lehetőség április 30-ig tart, viszont a hétköznapra eső kiemelt időszakok kivételt jelentenek. Ide tartozik majd március 15., valamint a március 28. és április 7. közötti napok.

Nemrég írtunk arról, hogy milyen éve volt tavaly a Bogácsi Gyógyfürdőnek. A fürdő ügyvezetője a fejlesztési terveikről is beszámolt. Erről itt olvashat bővebben.

gyógyvizes medence Bogácson

A Berekfürdői Gyógyfürdő kifejezetten a nyugdíjasoknak kínál egy szerdai akciót. Ez ebben a hónapban még február 21-én (holnap), és február 28-án lesz érvényes. Ekkor a nyugdíjas urak 600 forintos, a nyugdíjas hölgyek pedig – mivel még tart a női zuhanyzó felújítása – 900 forintos kedvezményt kapnak a napijegyek árából. Előbbieknél ez 2000 forintos, a hölgyeknél 1700 forintos jegyárat jelent.

Fedett medencetér Berekfürdőn