• A június végihez hasonlóan a mostani vihar is károkat okozott egyes fürdőkben.

  • A Csepeli Strandfürdő zárva tart, Egerben pedig az egyik szabadtéri medencét kellett lezárni.

Az éjszakai vihar jelentős károkat okozott a Csepeli Strandfürdőben. Fákat döntött ki, ágakat szakított le a vihar. Emiatt a termálvizes strandfürdő várhatóan a következő napokban zárva tart, az újranyitás pontos időpontját később közlik.

Az Egri Termálfürdőben is gondot okozott az időjárás, de náluk ez csak egyetlen medencét érint. Az V-ös számú élménymedence gépházában található elektronika hibásodott meg. Ennek a kijavításáig a medence nem használható. A fürdő többi medencéje továbbra is zavartalanul üzemel.

Legutóbb június 23-án volt akkora vihar, ami több fürdőt is érintett, elsősorban az Alföldön. Néhol fákat döntött ki a szél, máshol a gépészeti berendezések is víz alá kerültek.

Az akkori vihar a Ceglédi Gyógyfürdőben okozta a legnagyobb károkat, egy napra be is zártak, de utána gyorsan helyreállították a károk többségét. Egyedül a négypályás családi csúszda és az úszómedence szenvedett olyan károkat, ami miatt az idei strandszezonban már nem tudják megnyitni. A mostani vihar egyébként szerencsére nem okozott károkat a ceglédi fürdőben és ma zenés éjszakai fürdőzéssel is várják a vendégeket.