• Két napig nem lesz nyitva a csisztapusztai fürdő és megváltozik a nyitvatartási idő is.

  • Cserébe kedvezőbb jegyárért látogatható a termálfürdő.

Akik a jövő héten, vagy utána tervezik, hogy ellátogatnak a buzsáki Csiszta Fürdőbe, mindenképpen számoljanak két változással. Az egyik az, hogy december 4-én és 5-én, azaz jövő héten hétfőn és kedden ne menjenek, mert zárva lesz a termálfürdő. December 6-tól, szerdától várják újra a fürdőzni vágyókat.

Jövő szerdától azonban módosul a fürdő nyitvatartási ideje is, ugyanis átállnak a télen szokásos üzemrendre. Ez azt jelenti, hogy minden egyes nap 12 órakor nyitnak és 18 órakor zárnak. A rövidebb nyitvatartás miatt egy kedvezőbb árú belépőjegyet vezetnek be, ami egységesen 1000 forintba kerül.

Csiszta FürdőMindenesetre akit nem zavar a délutáni nyitvatartás, annak érdemes télen is felkeresni a Fonyód közelében található termálfürdőt. Az itt feltörő gyógyvíz ugyanis meglehetősen jó hatású, különösen a reumatikus megbetegedések, a mozgásszervi problémák, egyes bőr- és nőgyógyászati panaszok, valamint a törések utáni rehabilitáció esetén.

A fürdő megközelítése is javulhat a jövőben, ahogy még a nyáron írtuk – ha minden jól megy – felújítják a balatonfenyvesi kisvasutat, s ezen belül a csisztai vonalat is. Ugyanakkor ez leghamarabb is csak 2019-re valósulhat meg.