• Lefújták a mára meghirdetett programokat Balatonfüreden és Nagykanizsán.

  • Az időjárás miatt máshol is változott a program.

Ma rendezik országszerte a Strandok Éjszakáját. A fürdők többségében a bizonytalan időjárás ellenére is megtartják a programot, azonban akadnak olyan fürdők is, ahol lemondták a rendezvényt.

A balatonfüredi Annagora Aquaparkban elmarad a mára meghirdetett program. Ugyanakkor lesznek még éjszakai fürdőzéseik augusztusban. Ezeket a tervek szerint augusztus 6-án, 12-én és 27-én tartják.

Nagykanizsán a Kanizsa Uszoda és Strandfürdőben napközbeni programokat is terveztek mára. Ezeket lemondták, ugyanakkor egy későbbi időpontban megtartják a Strandok Éjszakájára tervezett programokat.

Frissítés: az Abonyi Strandfürdő és a Cserkeszőlő Fürdő is lemondta a ma esti programját. Cserkeszőlőn augusztus 14-én pótolják.

Nem marad el, de módosul a korábban meghirdetett program a ráckevei AquaLand fürdőben. Erről minden részletet megtudhat a honlapjukon. Szintén változik a Pesterzsébeti Gyógyfürdőbe meghirdetett rendezvény: náluk a kültéri szórakoztató programok maradnak el, de az esti fürdőzést megtartják.

Amennyiben más fürdőbe mennének a Strandok Éjszakája miatt, akkor is érdemes előtte ránézni a honlapjukra és a Facebook oldalukra.

Akik a Ceglédi Gyógyfürdőbe mennek ma, azoknak megspórolunk egy keresését, mert ez a fürdő már bejelentette, hogy időjárástól függetlenül megtartják a Strandok Éjszakáját. A mára tervezett programjukat megtalálják a weboldalukon.