• Májusban és júniusban még előszezoni jegyárak érvényesek a fürdőkomplexum minden részlegében, de május végéig az aquaparkban is egy akcióval várják a vendégeket.

  • A nyári főszezonban pedig belépőjegycsomagokat is kínál a Hungarospa.

Többféle kedvezményt is igénybe vehetnek a következő hetekben, hónapokban a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexumba látogató vendégek. Április 28-a óta már minden hétvégén nyitva tart a strandfürdőhöz tartozó aquapark. Egyelőre csak jó idő esetén és 12-16 óra között várja a látogatókat a csúszdás részleg, ahol a május 25-ig tartó előszezonban kedvezményes jegyárral várják a vendégeket. A „dupla csúszás” akció keretében ugyanis a 2 órás aquapark belépő áráért 4 órán keresztül csúszdázhatnak a fürdőzők.

Az aquaparkos akcióról minden további információt megtudhat ide kattintva.

Hungarospa AquaparkA Hungarospa csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség nyári kampányához. Ennek keretében pedig „Helló nyár” néven kínálnak kedvezményes belépőjegycsomagokat. A május 26. és augusztus 31. között érvényes ajánlat részeként az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe, a gyógyfürdőbe, a strandfürdőbe és az aquaparkba egész napos belépést biztosító karszalagot vásárolhatnak a vendégek.

Aki spórolna, annak egy további tippet is tudunk adni, érdemes ugyanis még június 30-ig felkeresni a fürdőt, addig ugyanis előszezoni jegyárak érvényesek a fedett élményfürdőben, a gyógyfürdőben és a strandon egyaránt. A főszezoni árakhoz képest egy felnőtt belépő esetében 5-600 forinttal is olcsóbban lehet most még belépőt vásárolni. Ráadásul ilyenkor nem kell nagy tumultusra sem számítani.

Különösen jó választás lehet a strandfürdő, ami május 26-tól gyakorlatilag teljes kapacitással üzemel, azaz még a híres mediterrán tengerpart medence is a vendégek rendelkezésére áll.

Hungarospa mediterrán tengerpart