• A fürdőbelépők egységesen 1000 forintba kerülnek december elsejétől.

  • Télen is megközelíthető marad kisvasúttal a Csiszta Fürdő.

A Balaton déli partjának közelében, Fonyódtól 5 kilométerre található Csiszta Fürdő hamarosan áttér a téli üzemmódra. Az év nagyobb részében 9 órától 18 óráig tart nyitva a gyógyvizes fürdő, azonban december elsejétől kezdődően majd délben nyitnak és 18 órakor zárnak.

Ugyanakkor a csökkentett nyitvatartási időhöz a jegyár is alkalmazkodik. Azaz december elsejétől a délutáni belépőjegy áráért, mindössze 1000 forintért látogatható a kedvelt termálfürdő.

Idén nyáron újraindult a Balatonfenyves és Csisztafürdő állomás közötti kisvasút is. A jó hír az, hogy a téli időszakban is megközelíthető a fürdő vonattal. Viszont ennek a menetrendje is módosul december elején. Ez azt jelenti, hogy az eddigi napi hat vonatpár helyett három vonatpár közlekedik a balatoni település és a termálfürdő között.

Balatonfenyvesről Csisztafürdőre 12:50-kor, 14:50-kor és 16:50-kor indul a vonat. Csisztafürdőről vissza pedig 13:35-kor, 15:35-kor és 17:35-kor. Ez a hét minden napjára érvényes. A menetidő 35 perc, a teljes árú menetjegy egy irányba 235 forintba kerül.

Csiszta termálfürdő