• Bejelentették a tóparti strandolást biztosító, de termálmedencével és meleg vizes gyerekmedencével is rendelkező Tófürdő nyitási dátumát.

  • A Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn található strand kedvező jegyárakkal várja a fürdőzőket.

Két jó hír is kiderült ma Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő kedvelt szezonális strandjáról, a Tófürdőről. Egyrészt bejelentették a szezonkezdet napját, amire egy különleges programmal is készülnek. Másrészt továbbra is a tavalyi jegyárak maradnak érvényben. A nyitásra kevesebb mint egy hónap múlva, május 11-én, reggel 9 órakor kerül sor. A május 11-12-i nyitóhétvégén több mobil szaunakocsi is érkezik a Tófürdőbe, ugyanis szaunaprogramokkal is várják a szezon első vendégeit.

A fürdő közlése szerint már számos munkát elvégeztek a Tófürdőben. Így megtörtént a homokos plázs szélesítése és frissítése, megújultak a zöldfelületek és az évelő növények mellett közel ezer tő egynyári virágot is elültettek.

„Rendbe tettük a sétányokat, és a medencék burkolatait, a csúszdák is üzemkész állapotban vannak, így a jól megszokott, kellemes hangulatú Tófürdő fogadja majd a vendégeket, amelynek ritkaság számba menő különlegessége, hogy a tó vízfelülete mellett termálmedence, és meleg vizes gyerekmedence is a vendégek rendelkezésére áll. A legkisebbek és szüleik fürdőzését lehetővé tevő, napvitorlákkal árnyékolt pancsolót ismét kialakítottuk” – írják.

A belépők ára nem változott. Ez azt jelenti, hogy nyíregyházi lakosoknak hétköznapokon a felnőtt belépő 2300 forintba, hétvégén 2900 forintba kerül. A más településről érkezőktől a felnőtt napijegyért 4000 forintot kérnek. Továbbra is olcsóbb belépőket biztosítanak a diákoknak és a 65 év felettieknek, valamint 16 és 18 óra után is kedvezőbb árú belépőjegyek válthatók.

Nyíregyháza Sóstó Tófürdő

A sóstógyógyfürdői Parkfürdő nyitására sem kell már sokat várni, a tervek szerint majd június elsejétől fogadják a vendégeket.

Az egyik jászsági termálfürdőben már el is indult az idei strandidény. Ráadásul meglehetősen kedvező belépőárat kínálnak. Itt olvasható róluk bővebben.