• Egy ideiglenes megoldás révén újra feltöltötték a Kamilla Gyógyfürdő gyógyvizes medencéit.

  • A termálvizes kút meghibásodott szivattyúja miatt egy napig csak a hideg vizes medencéket lehetett használni.

Tegnap egy meglehetősen aggasztó hírt közölt a Balmazújvárosi Városgazdálkodási Kft. a Kamilla Gyógyfürdő termálkútjáról. Meghibásodott a kút szivattyúja, amit mindenképpen cserélni kell, emiatt tegnap nem üzemeltek a fürdő gyógyvízzel töltött medencéi.

Hegedüs Péter, Balmazújváros polgármestere a Facebook oldalán már tegnap este közölte, hogy megoldják a helyzetet, ma pedig a városgazdálkodási cég is jó hírekkel szolgált.

Mint írták: „Sikerült áthidalni a termálkút hibáját egy ideiglenes megoldással. A kút javítása remélhetőleg napokon belül megtörténik. Addig is bízunk benne, hogy az ideiglenes megoldás működni fog. Minden kedves régi és új vendégeinket továbbra is szeretettel várjuk.”

A fürdő közlése szerint egyedül a szabadtéri részen lévő „vesemedence” nem állt ma a vendégek rendelkezésére.

Kamilla Termálfürdő Balmazújváros

A mai napra egyébként egy rendkívüli testületi ülést is összehívtak Balmazújvárosban. Megvártuk, hátha elhangzik valamilyen plusz információ a termálkúttal kapcsolatban. Nos, nem volt érdemes megvárni, jó 40 perces késést követően a polgármester csak annyit jelentett be, hogy az ülés határozatképtelen, mert egyes képviselők nem jelentkeztek be a szavazógépen.