• Domboldalról indul az 50 méteres óriáscsúszda.

  • A nyárra éjszakai fürdőzésekkel, családi vasárnapokkal, zenés programokkal készül a fürdő.

Az Igali Gyógyfürdőben működő 50 méteres óriáscsúszdáról Gellért Attila készített egy rövid és látványos videót. A csúszda különlegessége, hogy nem állványzatra épül, hanem a fürdő területének a szintkülönbségét használja ki, magyarán egy domboldalra telepítették a csúszdát.

A csúszda csak a strandszezonban üzemel. Ezért, aki a lenti videó alapján kedvet kapott a kipróbálásához, annak érdemes még ezen a nyáron felkeresnie a termálfürdőt.

A korábbi évekhez hasonlóan idén nyáron is rengeteg program lesz az igali fürdőben. Ezen a héten szombaton indul az „Igal Nights”, amiről már a programajánlónkban is írtunk. Ennek keretében a nyár folyamán öt alkalommal rendeznek éjszakai fürdőzéseket, amelyek mindig egy-egy tematika köré épülnek. Az esti programokra június 25-én, július 16-án, július 29-én, augusztus 13-án és augusztus 20-án kerül sor.

A családi vasárnapokon a 10 év alattiak számára ingyenes a belépés, ráadásul délutánonként mindig valamilyen zenés műsorral, vagy bábszínházzal szórakoztatják a gyerekeket. Családi vasárnapot június 26-án, július 24-én, július 31-én és augusztus 14-én tartanak.

Zenés beach party is lesz a fürdőben, koktélokkal, a medence partján DJ-vel. Ezekre szombati napokon kerül sor, egészen pontosan július 2-án, július 30-án és augusztus 13-án.

Idén az Igali Fürdő Napokat július 8. és 10. között tartják. Ezeken a napokon nemcsak a fürdőben, hanem a fürdő melletti parkolóban is számos programot tartanak. Szintén a nyár második hónapjában – július 23-án – lesz a Tökfesztivál, ahol tökből készült ételek bemutatójára, kóstolására, tökös vetélkedőkre kerül sor.

Igali termálfürdőKíváncsi arra, hogy épp mi történik Igalon? Akkor ide kattintva megnézheti a fürdő webkamerájának képét, amelyen a kültéri fedett gyógymedence látható.

Számos termálfürdőben kedvezményt adnak a belépőjegyek árából a helyi lakosoknak. Itt megnézheti, hogy az ön települése ezek között van-e.