Fürdős akciók és programok június 21. és 26. között.

  • Strand party, éjszakai fürdőzések, nyugdíjas találkozó: rengeteg programmal készülnek erre a hétre a fürdők.

  • A hétvégén fesztivált tartanak Hévízen.

Bükfürdő: strand party lesz június 26-án, azaz vasárnap a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban. Rengeteg programon vehetnek részt a vendégek: brazil capoeirán, kézműves foglalkozásokon, csillámtetováláson, csúszdaversenyen. 14:30-kor lép fel a nap sztárvendége, a Bon Bon együttes.

Cserkeszőlő: június 24-én éjszakai fürdőzést tartanak a termálfürdőben, ahol 21 és éjjel 2 között várják a vendégeket. A cserkeszőlői fürdőben egyébként a labdarúgó Eb meccsei is megtekinthetők a szabadtéri színpadon felállított óriás tévén.

Gyula: ettől a héttől kezdve egészen a nyár végéig minden pénteken, szombaton és vasárnap családi hétvégét tartanak a Gyulai Várfürdőben. A 10:30 és 17:30 közötti programokon a gyerekek kalózok, lovagok, hercegnők bőrébe bújhatnak és számos játékos vetélkedőn vehetnek részt.

Hajdúszoboszló: szombaton és vasárnap 16 órától érdemes lesz a Hungarospa strandi nagyszínpadának közelében lenni. Szombaton ugyanis a Carmen Tánccsoport, vasárnap a Piruett Táncstúdió műsora tekinthető meg. Szintén ezen a hétvégén tartják a Fürdővárosok Strandfoci Kupájának hajdúszoboszlói fordulóját a strandi sportcentrumban.

Harkány: június 25-én és 26-án is szaunaceremóniákon vehetnek részt a fürdő vendégei, akiket szombaton narancs-rozmaring, vasárnap jácint-vanília illatokkal várnak. Ne feledjék, hogy június végéig még érvényesek a Harkányi Gyógyfürdő akciós árú kezelései, valamint csomagajánlatai.

Hévíz: a hét minden napján ingyenes animációs programokon vehetnek részt a Tófürdő vendégei. 10 órakor jó reggelt vízi tornát tartanak, 13 órakor relax tornán vehetnek részt, 15 órakor kezdődik a szerek tornája, 17 órakor pedig az aquafitnesz. A gyermekanimációs programok 11, 14 és 16 órakor kezdődnek.

A „Zenés nyári esték” keretében minden kedden koncertet tartanak a Festetics téren. Június 21-én, 19 órától Móger Péter harmonika estje tekinthető meg. Június 24. és 26. között „Angyalok és csavargók estéi” címmel összművészeti fesztivál lesz Hévíz belvárosában, 17 helyszínen. Az ingyenes programon utcazenészek, artisták és táncosok lépnek fel 19 és 23 óra között.

Igal: a nyáron öt alkalommal tartanak „Igal Nights” néven esti bulit a termálfürdőben. Az első alkalomra június 25-én, szombaton kerül sor, amikor élőzenés kubai esten és tropical show-n vehetnek részt a fürdőzők. A zenés programok 19 órától kezdődnek és egészen éjfélig tart nyitva a fürdő. Azért mindenképpen piros pont jár a fürdőnek, hogy a nap folyamán megváltott belépőjegyek érvényesek az esti bulira is.

Igal éjszakai fürdőzésMakó: június 21-én, a „masszázs kedd” akció keretében a 30 perces svéd és aroma masszázs, az 50 perces svéd masszázs, továbbá a vörösboros kádfürdő vehető igénybe 50 százalékos kedvezménnyel.

Miskolctapolca: augusztus 20-ig minden egyes szombat este éjszakai fürdőzést tartanak a Barlangfürdőben. A fürdő 20 óra és éjfél között tart nyitva ezeken az estéken. A vendégek a Barlangfürdő összes kültéri és beltéri medencéjét használhatják. A belépőjegyek egységesen 2600 forintba kerülnek.

Sárvár: június 24-én, tehát ezen a pénteken éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben is, ahol 19 órától várják a vendégeket. A szauna részleg éjjel 1-ig, a fürdő pedig éjjel 2-ig lesz majd nyitva. A belépő 1500 forintba kerül.

Tiszakécske: június 23-én immár 16. alkalommal kerül megrendezésre Tiszakécske és környékének nyugdíjas találkozója a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A résztvevők zenés, táncos és kabaré előadásokat tekinthetnek meg. Június 25-26-án pedig szezonnyitó hétvége lesz a termálfürdőben, ahol ebből az alkalomból zenés, táncos programokat tartanak.

Zalakaros: június 25-26-án nyárköszöntő vizes élményekkel várja vendégeit a Zalakarosi Termálfürdő.

Június 25. (szombat)
10:30 – Aquafitnesz (Strandi IV. sz. termálvizes medence, rossz idő esetén az élményfürdő)
11:00 – Kreatív foglalkozás: hajó, csónak hajtogatás (Strand, Lollo és Bernie Kids Club)
13:00 – Úszógumis csúszdaverseny (Strandi V. sz. családi medence)
14:00 – Ügyességi sorverseny (Strand, Lollo és Bernie Kids Club)
15:00-16:00 – Arcfestés (Strand, Lollo és Bernie Kids Club)
15:30 – Aquasalsa (Strandi IV. sz. termálvizes medence, rossz idő esetén élményfürdő)
16:00 – Mini diszkó a medencében (Strandi családi medence)

Június 26. (vasárnap)
10:30 – Aquafitnesz (Strandi IV. sz. termálvizes medence, rossz idő esetén élményfürdő)
11:00 – Kreatív foglalkozás: hajó, csónak hajtogatás (Strand, Lollo és Bernie Kids Club)
13:00 – „Mesére hangoló” (Strandi V. sz. családi medence)
14:00 – Családi vízi vetélkedő (Strandi V. sz. családi medence)
15:00-16:00 – Arcfestés (Strand, Lollo és Bernie Kids Club)
15:30 – Aquasalsa (Strandi IV. sz. termálvizes medence, rossz idő esetén élményfürdő)
16:00 – Kids Club táncverseny (Strand, Lollo és Bernie Kids Club)