Fürdős akciók és programok június 14. és 19. között.

  • A héten kezdetét veszi a nyári tanítási szünet.

  • A termálfürdők is egyre több programmal készülnek a főszezonnak számító időszakra.

  • Családi nap, éjszakai fürdőzés, szezonnyitó hétvége is lesz ezen a héten.

Budapest – Aquaworld: június 17-én, pénteken tartják a Splash éjszakai fürdőpartyt. A buli 22 órától kezdődik és az este folyamán DJ szórakoztatja a vendégeket. A fürdő ingyenes buszjáratokat is indít az éjszakai fürdőzésre. A Nyugati pályaudvartól az élményfürdőhöz 21, 22 és 23 órakor, visszafelé pedig 01:30, 02:30 és 03:30-kor indulnak a buszok. Június 19-én strandfoci kupa lesz az Aquaworldben.

Budapest – Dagály és Széchenyi Gyógyfürdő: a labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt a mérkőzéseket mindkét fürdő vendégei kivetítőkön kísérhetik figyelemmel, s így lesz ez majd az olimpiai idején is.

Bükkszék: június 18-19-én szezonnyitó hétvégét tartanak a termálfürdőben. Ebből az alkalomból Salvus víz kóstolással, korongozással, kreatív foglalkozásokkal és óriás lángossal várják az érdeklődőket.

Hajdúszoboszló: június 17-19. között tartják a Magyar Úszás Napját a Hungarospában. A programhoz kapcsolódva szombaton és vasárnap 16 órától zenés-táncos produkciókat tartanak a strandi nagyszínpadon.

Harkány: a hétvégén a Harkányi Gyógyfürdőben is megtartják a Magyar Úszás Napját. A szokásos szaunaceremóniák sem maradnak el. Szombaton nárcisz-citrom, vasárnap gyömbér-szantál illatokkal várják az vendégeket. Júniusban is akciókat, csomagajánlatokat kínál a gyógyfürdő. Ez azt jelenti, hogy hétköznaponként más és más kezelés vehető igénybe kedvezménnyel, valamint a fürdőbelépő – különböző szolgáltatásokkal együtt – szintén kedvező áron megvásárolható.

Hévíz: a Deák téren kivetítőn lehet figyelemmel kísérni a labdarúgó Európa-bajnokság történéseit. Keddenként pedig a Festetics téren a „Zenés nyári esték” keretében 19 órától tartanak ingyenes koncerteket. Június 18-án, azaz szombaton lesz az első Hévízi Futó Fesztivál.

Hévíz TófürdőKomárom: szombat délután a Brigetio Gyógyfürdőben strandkönyvtárral várják az érdeklődőket, s ezen a napon mesenapot is tartanak. A strandkönyvtár július 16-ig, minden szombaton 14 és 18 óra között tart nyitva.

Makó: június 19-én családi nappal üdvözlik a nyári tanítási szünetet a Hagymatikumban. A gyerekek népi játékokon, kapura rúgó versenyen és fagyi evő versenyen vehetnek részt. A családoknak pedig vízi váltóversenyeket, szárazföldi vetélkedőket és kvízjátékot tartanak. Az idei nyáron is váltható kamaszbérlet: a 18 év alattiak 7000 forintért vásárolhatnak szezonbérletet. Fontos megkötés, hogy a bérlet csak hétköznapokra érvényes és napi egy belépésre jogosít.

Tiszakécske: június 18-án több program is lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Ezen a napon tartják a Szabó István strandlabdarúgó emléktornát. Szintén szombaton levendula szauna délutánon is részt vehetnek az érdeklődők. A szaunafelöntéseket 16, 17 és 18 órakor tartják. Ráadásul az úszás világnapja alkalmából péntek és vasárnap között féláron válthatók úszóbérletek. Ez azt jelenti, hogy 12 ezer forint helyett csupán 6000 forintba kerül a bérlet.

Zalakaros: június 18-19-én „Hurrá, vége a sulinak!” címmel programokkal várják a szünidejüket kezdő gyerekeket a Zalakarosi Termálfürdőben.