Fürdős akciók és programok június 7. és 12. között.

  • A héten több termálfürdőben is megtartják a Wellness Világnapját.

  • Néhány helyen kivetítőkkel készülnek a labdarúgó Európa Bajnokságra.

Budapest – Aquaworld: június 11-től július 10-ig kivetítőn figyelhetik az Aquaworld fürdő vendégei a labdarúgó Euróba Bajnokság meccseit.

Budapest – Széchenyi Gyógyfürdő: június 11-én lesz a Wellness Világnapja. A Széchenyi Gyógyfürdő is csatlakozott ahhoz a programhoz, aminek keretében ezen a napon felhívják a figyelmet az egészséges életmódra. A nap folyamán ingyenes gyógyvízkóstolásra kerül sor 11, 14 és 17 órakor az uszodai előcsarnokban. A kihelyezett roll up mellett magukról fotót készítők között pedig fürdőbelépőket sorsolnak ki.

Széchenyi GyógyfürdőGyőr: június 10. és július 10. között minden nap 9 órától éjfélig tart nyitva a Rába Quelle termálfürdő. Ebben az időszakban ugyanis a labdarúgó Európa Bajnokság összes meccsét közvetítik egy óriáskivetítőn.

Harkány: ez a hétvége sem múlik el szaunaceremóniák nélkül a Harkányi Gyógyfürdőben. Június 11-én mandarin-kamilla, június 12-én édeskömény-narancsvirág illatokkal várják az érdeklődőket. A szaunaprogramok mindkét nap 16 órakor kezdődnek. A Harkányi Gyógyfürdő is csatlakozott a Wellness Világnapjához, így június 11-én 50 százalékos kedvezménnyel kínálják a részleges hullámmasszázst, továbbá ingyenes vízi tornán lehet részt venni.

Komárom: június 11-én, azaz szombaton zenés szabadtéri éjszakai fürdőzés lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. A létesítmény 20:30-tól éjfélig várja a vendégeket. Az este folyamán a DJ-k szórakoztatják a fürdőzőket, akik a kültéri úszó- és élménymedencét, valamint a családi csúszdát használhatják. A belépő 1000 forintba kerül.

Makó: júniusban is folytatódik a Hagymatikum fürdő masszázs kedd akciója. Június 7-én a 30 perces svéd- és aromamasszázs, az 50 perces bambusz masszázs és a csoportos vízi torna érhető el féláron.

Martfű: június 11-én, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Martfű Termál Spában. A termálfürdő ezen az estén 20:30-tól 01:30-ig tart nyitva, 22 órakor pedig filmvetítést is tartanak. A zenés éjszakai fürdőzésre egy belépőjegy 1300 forintba kerül.

Tiszakécske: szombaton a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben is megtartják a Wellness Világnapját. Ebből az alkalomból vízi tornát, jógát, szaunaszeánszokat és egyéb programokat tartanak a fürdőben. Sőt, minden felnőtt és nyugdíjas belépőjegy mellé egy 1000 forint értékű Wellness&Spa kupont adnak ajándékba. A programokról további részleteket a fürdő weboldalán olvashat.

Zalakaros: naponta két alkalommal ingyenes vízi tornát tartanak a Zalakarosi Termálfürdőben. A beltéri élménymedencénél 10:30-kor kezdődik az aquafitnesz, 15:30-kor pedig az aquasalsa torna. A vízi tornákat – egészen augusztus végéig – minden egyes nap megtartják.