• Kicsit olcsóbb a Jódos-Sós Gyógyfürdő, mint a Dagály és a Palatinus fürdők, de igazából nincs nagy különbség az árakban.

  • Kizárólag a szaunavilágba érvényes belépőjegy is váltható.

A több mint fél évig tartó próbaüzem után mától a pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő egésze a vendégek rendelkezésére áll. A próbaüzem és a szolgáltatások korlátozott köre miatt mostanáig kedvezményes jegyárakkal lehetett látogatni a fürdőt. Egy felnőtt fürdőbelépő 1900 forintba, a nyugdíjas jegy 1500 forintba került és nem volt hétvégi felár.

A teljes fürdő átadása miatt érthető módon a mai naptól emelkedtek a belépőjegyek árai. Ez alapján a jódos-sós fürdőbe egy úgynevezett alapzónás jegy kicsit olcsóbb lesz, mint a Palatinus és a Dagály fürdők esetében egy normál belépő kerül. A tavaly átadott Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőnél pedig picit drágább a pesterzsébeti fürdő.

Konkrétan egy alapzónás felnőtt belépő ára hétköznapokon 2800 forintba, hétvégén 3000 forintba kerül. A gyermek, nyugdíjas és diák belépő ára pedig hétköznap 2400, hétvégén 2600 forint. Akik a szaunavilágot is használnák, azoknak egy teljes árú belépő hétköznap 3600, hétvégén 3800 forintba kerül. Ugyanakkor lehet szólóban, csak a szaunavilágba szóló jegyet is venni, aminek az ára 3 órára 1500 forint.

Jódos sós fürdő beltéri medenceAz alapzóna a wellness medence, gyermekmedence, kültéri ülőmedence, oktogon medence, sós-jódos medence, kevert vizű termál sós-jódos medence, úszómedence, hullámmedence, valamint a kültéri gyermekmedence használatát tartalmazza.

A szaunavilágban pedig meleg- és hideg vizes merülőmedence, meleg- és hideg vizes Kneipp taposó található a szaunákon felül. Utóbbiak közé a panoráma-, finn -, beltéri finn -, sós-infraszauna és gőzkamra tartozik.