Egész évben használható a Dandár Gyógyfürdő ma átadott kültéri termálmedencéje. Ezzel párhuzamosan szauna részleggel is bővült a fővárosi fürdő.

Tegnap már írtunk arról, hogy új kültéri medencét adtak át a Dandár Gyógyfürdőben, de képet még nem tudtunk róla mutatni. Most már van egy fotó is a medencéről, ami két részre van osztva. Az egyik medencerész 34, a másik 36 Celsius-fokos, amelyek egész évben várják a fürdőzőket. Egy esztétikus ponyva is került a medence fölé, így esőben is használható. Az új medence azért fontos esemény a Dandár esetében, mert a fürdő eddig csak beltéri részleggel rendelkezett.

Dandár Gyógyfürdő medence

Dandár Gyógyfürdő: két hőfokú kültéri termálmedence

Nem csak a medence jelent újdonságot a Dandár Gyógyfürdőben, ugyanis ezzel párhuzamosan az épület pinceszintjén egy kisebb wellness-részleget is kialakítottak. Így a vendégek mostantól egy újabb szaunát, valamint gőzkamrát, merülőmedencét és pihenőteret vehetnek igénybe. Ráadásul ezzel nem áll le a Dandár fejlesztése, ugyanis jövőre várhatóan felújítják a belső medenceteret is.

Az új wellness részleg október 14-ig külön díj nélkül, utána pedig 700 forintos kiegészítő jeggyel vehető igénybe. (A Dandárba egy teljes árú napijegy 1450 forintba kerül, a wellness használattal együtt pedig október közepétől 2150 forintot kell majd fizetni).