Mától újra nyitva a Csepeli Strandfürdő, péntektől pedig már kültéri medencékkel is várja a vendégeket a ferencvárosi Dandár Fürdő.

Ma újra megnyitotta kapuit a Csepeli Strandfürdő. A létesítményt szeptember közepén zárták be, ugyanis a télre lefedték az 50 méteres úszómedencét egy légsátorral. Ezen kívül fűtött öltözőkonténereket is beüzemeltek, valamint elvégezték a szauna esedékes karbantartását és felújítását. A fedett úszómedence mellett a 38 Celsius-fokos szabadtéri termálmedencék is nyitva tartanak.

Csepeli StrandfürdőSzintén a budapesti fürdőkhöz kapcsolódó hír, hogy holnaptól látogathatók a Dandár Fürdő új medencéi. Amíg más fürdőknél a fedett medencék jelentenek újdonságot, addig az eddig kizárólag beltéri részleggel rendelkező Dandárnál a mostani fejlesztés révén két szabadtéri medencét adtak át.

A beruházás egyébként 150 millió forintba került, amit a működtető Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. saját forrásból biztosított. A mai átadón arról is beszélt a társaság vezérigazgatója, hogy a cég középtávú tervei közé tartozik, hogy a jelenleg szezonálisan működő termálvizes strandjaik mindegyikénél megteremtsék az éves üzemeltetés feltételeit. A távlati céljuk pedig az, hogy mindegyik általuk üzemeltetett fürdőhöz kapcsolódjon egy szálloda is.