• A járvány miatti lezárás idején úgy tűnik elvégeztek minden szükséges karbantartást, mert idén ősszel elmarad a megszokott üzemszünet az egerszalóki fürdőkomplexumban.

  • Egyes medencéket érintő munkákra azért számítani kell.

Mostanában többször is írtunk arról, hogy az őszi időszak amolyan karbantartási szezont is jelent a fürdők számára. Sok helyen ilyentájt egyes medencéket, vagy akár az egész fürdőt érintő üzemszünetre kell számítani. A korábbi években az egerszalóki Saliris Resortban is mindig meghirdettek néhány napos tavaszi és őszi leállásokat, idén azonban erre nem kerül sor.

Ezen az őszön csak néhány medencét érint majd a karbantartás Egerszalókon. November első négy napján ugyanis nem fog üzemelni az 1-es számú bel- és kültéri wellness medence, valamint a kinti gyermekmedence. Azonban a többi medence – van azért bőven választék – ezeken a napokon is a vendégek rendelkezésére fog állni.

Ugyanakkor a Saliris Resortnál megtartották azt a jó szokásukat, hogy jó előre jelzik a teljes leállásokat, így már most ismertek a 2022-es karbantartási időszakaik. Ez alapján jövőre május 2., 3., 4., 5. , az őszi szezonban pedig október 17., 18., 19., 20. lesz kijelölve karbantartásra. Ezen a kétszer négy napon nemcsak a fürdő, hanem a szálloda sem fog üzemelni. Illetve az újranyitást követő első napon a megszokottnál hűvösebb lehet a medencék vize.

Jelen állás szerint tehát bátran lehet Egerszalókra fürdőlátogatást tervezni. A Saliris Resort ugyanis a fentieken kívül minden egyes nap üzemel. A hozzájuk tartozó Nosztalgia Strand pedig az év hátralevő részében csak egyetlen nap – december 24-én – nem fog kinyitni. Az egerszalóki fürdő belépőjegyeinek árairól itt olvashat.

Egerszalók Saliris Resort fürdő

További termálfürdős híreket, információkat talál ide kattintva!