• Megújul a főbejárat és a csúszdapark felőli bejárat is, de az utóbbi lehet, hogy csak őszre készül el.

  • Gyerekbarát burkolatot kap az egyik medence.

Még március végén nyilatkozott a Hajdúszoboszlói Televíziónak Czeglédi Gyula, a Hungarospa Zrt. vezérigazgatója. Ebből kiderült, hogy a fürdőben milyen fejlesztések várhatók a közeljövőben. Ezek közé tartozik, hogy megújul a fürdő főbejárata és az ahhoz kapcsolódó beléptető rendszer. Viszont a hatósági eljárások elhúzódása miatt elképzelhető, hogy a csúszdaparknál lévő hátsó bejárat felújítását csak az ősszel tudják megvalósítani.

Még a tavalyi év utolsó hónapjaiban felújították a strandi sétányt és a kabinokat. Jelenleg is folyamatban van a delfin gyermekmedencének az átépítése, ami abból áll, hogy egy olyan új műanyag burkolat kerül a medencére, ami nem dörzsöli ki a gyerekek bőrét. Amennyiben ez a technológia beválik, akkor más medencéknél is alkalmazni fogják. A delfin medence felújításával várhatóan már a nyár elejére elkészülnek.

Hungarospa gyermekmedenceSzóba került az is, hogy Czeglédi Gyula vezérigazgatói megbízatása május 31-én lejár. Hajdúszoboszló város képviselő-testülete ennek kapcsán úgy döntött, hogy további öt évre meghosszabbítják a vezérigazgató mandátumát. Czeglédi Gyula egyébként 1995 óta, azaz már több mint 20 éve irányítja a hajdúszoboszlói fürdőt. A vezérigazgató elmondta, hogy az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján jó döntés volt, hogy annak idején önkormányzati tulajdonban marad a fürdő.

A teljes beszélgetést megtekintheti a lenti videón. Ide kattintva pedig arról olvashat, hogy a közelmúltban egy műtétet követően maga a vezérigazgató is igénybe vette a Hungarospa rehabilitációs szolgáltatásait.